Etanaseerumi ihonhoidossa

Etanaseerumia saadaan etanoiden erittämästä limasta. Kuvassa etana.

Etanaseerumi (inci Snail Secretion Filtrate, englanniksi snail mucin, suomeksi myös etanafiltraatti, etanamusiini, etanan eritteestä valmistettu filtraatti) on suosittu korealaisessa kosmetiikassa ja ihonhoidossa käytetty ainesosa, joka on tunnettu nimenomaan kyvystään ihovaurioiden korjaamisessa. Etanaseerumin muita vaikutuksia ovat ihon tulehduksien lievittäminen, kosteutus, kirkastaminen/heleyttäminen, kollageenin tuotannon lisääminen ja pigmenttimuutosten korjaus.

Erityisesti ihoa korjaava vaikutus tukkimatta ihohuokosia tekee siitä erinomaisen ainesosan akneiholle, ja anti-aging tuotteisiin ryppyjen ja juonteiden siloittamiseen. Tuotteilla onkin vakiintunut kannattajakuntansa jotka vannovat etanaseerumin nimeen, vaikka työläästi hankittavan ainesosa yleensä nostaakin hieman tuotteiden hintatasoa.

Etanaseerumi valmistetaan etanoista erittämästä limasta, jota ne tuottavat luontaisesti suojaamaan itseään. Olemme varmistaneet että Areum Beautyssä myynnissä olevissa etanaseerumia sisältävien tuotteiden valmistukseen ei ole käytetty eläimiä vahingoittavia toimenpiteitä.

Kokeile sinäkin etanaseerumia!

Etelä-Koreassa valmistettu Snail Bee Ultimate Serum+ sisältää 70% etanan limasta valmistettua filtraattia.

Tämä huippulaadukas eettisesti valmistettua etanaseerumi nyt tarjoushintaan 21,90€!

Mistä etanaseerumi koostuu?

Etanan lima sisältää mm. peptidejä jotka lisäävät kollageenin tuotantoa iholla, antioksidanttisia A- ja E-vitamiineja, elastiinia, allantoiinia ja hyaluronihappoa. Lima jatkokäsitellään etanaseerumiksi, jota käytetään ainesosana erilaisissa kosmetiikkatuotteissa, kuten valmiissa seerumeissa, voiteissa, hoitonesteissä ja kasvovesissä.

Vaikka tuote on valmistettu etanan limasta, ja etanaseerumi on koostumukseltaan “tahmaista” ja venyvää, se ei kuitenkaan jätä ihoa “limaiseksi” tai tahmaiseksi. Seerumi on myös yllättävän kevyttä, vaikka sanoista “etanan lima” voi ensimmäisenä herätäkin toisenlaisia mielikuvia 🙂

Etanaseerumin hyödyt

Seerumilla on useita hyötyjä:

  • Kosteuttaa ihoa: Etanaseerumilla on ihoa kosteuttava vaikutus mm. sen sisältämän hyaluronihapon ansiosta.
  • Rauhoittaa ihoa: Allantoiini ja antioksidanttiset ainesosat rauhoittavat ihoa ja tulehduksia
  • Lisää kollageenin tuotantoa: Tehokastaa ihon omaa kollageenin tuotantoa, joka vähentää ihon epätasaisuuksia ja tehostaa ihon uudistumista.
  • Sisältää mineraaleja ja vitamiineja: Etanaseerumi sisältää esim. A- ja E-vitamiineja.

Kenelle etanatuotteet sopivat?

Yleisesti ottaen ne sopivat kaikille ihotyypeille, ja niitä voi käyttää 1-2 kertaa päivässä. Yleisimmin niillä pyritään rauhoittamaan ja korjaamaan ihoa, ja erityisesti akneihon hoidossa, sillä etanaseerumin tulehduksia rauhoittava ja ihoa korjaava vaikutus on kuin tehty aknen oireiden hoitoon.

Kuitenkin kuten kaikissa muissakin ihonhoitoainesosissa, lopulta soveltuvuuden omalle iholle voi varmistaa vain kokeilemalla. Joillakuilla etanaseerumit voivat aiheuttaa ihoärsytystä, joten tuotetesti on hyvä työkalu myös etanan limasta valmistettujen tuotteiden kohdalla.

Etanaseerumilla on pitkä historia, sitä on todistetusti käytetty jo antiikissa. Sen käyttö on kuitenkin pitkään ollut vähäistä, kunnes viime vuosikymmeninä se on noussut suurempaan suosioon ja tietoisuuteen. Seerumista on tehty verrattain vähän kliinisiä tutkimuksia, mutta yhä kasvava joukko etanaseerumin nimeen vannovia ihonhoitoharrastajia kertoo että kyseessä on oikeasti toimiva ainesosa ihonhoitoon.

Vahingoitetaanko etanoita liman keräämiseksi?

Jotkin valmistajat voivat näin tehdä, sillä stressi lisää liman eritystä. Meillä myytävät tuotteissa eläimien hyvinvointi on kuitenkin otettu huomioon. Myymämme etanaseerumia sisältävät tuotteet on valmistanut Benton, joka kerää ainesosat vahingoimatta etanoita ja tavalla että etanat voivat elää niiden luontaisessa ympäristössä.

Areum Beautyn etanaseerumi-tuotteet

Myymme muunmuassa Bentonin valmistamia huippulaadukkaita Snail Bee malliston etanaseerumia sisältäviä ihonhoitotuotteita, jotka on valmistettu etanoita vahingoittamatta. Kyseiset tuotteet sisältävät myös mehiläismyrkkyä, joka entisestään tehostaa esim. kollageenin tuotantoa ja ihon sileyttävää vaikutusta.

Löydät kaikki myymämme etanaseerumia sisältävät tuotteet alta.

Lähteet

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0
OSTOSKORI