Beauty of Joseon tuo perinteiset luonnonmukaiset menetelmät nykypäivään.

Beauty of Joseon

Maailmanlaajuiseen huippusuosioon noussut Beauty of Joseon on siirtänyt perinteiset, luonnonmukaiset kauneudenhoitometodit nykypäivään. Se suhtautuukin suurella intohimolla Joseon Dynastian aikaisten naisten kauneudenhoidollisiin viisauksiin. Modernien, mutta perinteikkäiden tuotteidensa avulla Beauty of Joseon haluaa auttaa asiakkaitaan saavuttamaan puhtaan ja kirkkaan ihon.

Lue lisää Beauty of Joseonista

Näytetään kaikki 16 tulosta

Vegaaninen tuote = Vegaaninen tuote

Yleistä tietoa

Beauty of Joseon on 2010-luvun alussa Etelä-Koreassa perustettu kosmetiikkabrändi, joka on hakenut inspiraatiota perinteisestä Korealaisesta ihonhoidosta. Nimi tulee Korean Joseonin Dynastiasta joka ajoittuu 1400 - 1900 väliseen aikaan, ja se suhtautuukin suurella intohimolla Joseon Dynastian aikaisten naisten kauneudenhoidollisiin viisauksiin. Brändi on hakenut inspiraationsa Hanbang -ihonhoidosta ja formuloinut tuotteensa sen mukaisesti. Valmistaja on siirtänyt perinteiset, luonnonmukaiset kauneudenhoitometodit nykypäivään. Modernien, mutta perinteikkäiden tuotteidensa avulla Beauty of Joseon haluaa auttaa asiakkaitaan saavuttamaan puhtaan ja kirkkaan ihon.

Mitä Hanbang tarkoittaa?

Ihonhoidossa "Hanbang" - 한방 tarkoittaa lääkinnällisten yrttiainesosien hyödyntämistä.

Perinteisesti "Hanbang"-yrttejä käytetään itämaisessa tai perinteisessä korealaisessa lääkinnässä, jotka pyrkivät parantamaan immuunijärjestelmää ja edistämään koko kehon terveyttä. Samalla tavalla yrttiainesosien (Hanbang - 한방 ) käytöllä ihonhoidossa pyritään edistämään ihon terveyttä pitämällä ihoärsytykset ja punoitus poissa. Merkintäsäännöksistä johtuvien hankaluuksien vuoksi monet korealaiset kauneudenhoitobrändit ovat päätyneet poistamaan kaikki tuotteissaan olevat viittaukset "Hanbangiin" välttääkseen sekaannuksia: asiakkaiden ei aina ole helppo hahmottaa onko kyseessä kauneudenhoitotuote vaiko lääkinnällinen tuote Aasian eri maissa.

Parasta hangbang-ihonhoitokonseptissa on sen laaja soveltuvuus eri ihotyypeille. Ne on suunniteltu hoivaamaan ihoa ja keskittymään erilaisiin iho-ongelmiin, ja tuotteet on formuloitu niin, että ne sopivat kaikille ihotyypeille.

Hanbang-ihonhoitotuotteissa käytetään yleisesti ainakin seuraavia ainesosia:

  • Ginseng
  • Lootusjuuri
  • Monia erilaisia teeuutteita
  • Pakuri (Chagasieni)
  • Pujo (Mugwort) tai Artemisia
  • Fermentoituja uutteita / probiootteja
  • Neidonhiuspuu (Ginkgo biloba)

Meidän suosikkituotteemme

Radiance cleansing balm on yksi suosikkituotteistani puhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen. Tällä hetkellä minulla on menossa neljäs purkkini tätä öljypohjaista puhdistajaa :) Se poistaa tehokkaasti meikit ja aurinkosuojan, jonka lisäksi se sopii erinomaisesti herkälle iholleni, sillä tuote ei sisällä hajusteita, eteerisiä öljyjä tai muitakaan helposti ärsytystä aiheuttavia ainesosia. Suosittelen tuotteen käyttämistä ensimmäisenä vaiheena kaksivaiheisessa puhdistamisessa.

Beauty of Josenin hoitonesteistä pidän erityisesti Ginseng Essence Water hoitonesteestä, joka on go-to tuotteeni kuivina talvikuukausina sillä se kosteuttaa ihoani tehokkaasti. Se on hyvin kevyt ja kasvovesimäinen, ja se imeytyy tehokkaasti. Lisäksi se rauhoittaa akneen taipuvaista ihoani.

- An / Areum Beauty

Eettisyys

Beauty of Joseonin tuotteet ovat eläinkokeettomia ja cruelty free.

Tietoa muualla

Beauty of Joseonin kotisivut

0
OSTOSKORI