Akneiho

Akne on usein pitkäaikainen vaiva joka esiintyy yleensä erityisesti kasvoissa, joka voi aiheuttaa mustapäitä, valkopäitä, finnejä ja tulehduksia. Alla olevat tuotteet soveltuvat erityisen hyvin akneiholle.

Katso myös akneihon esimerkkikäyttäjä Liisa, miten hän on rakentanut ihonhoitorutiininsa akneiholle sopivaksi

Näytetään tulokset 1–16 / 87

Vegaaninen tuote = Vegaaninen tuote

Akneihon esimerkkihenkilö Liisa (30v)

Minulla on sekaiho jolla on taipumusta hormonaaliseen akneen. Käytän sekä länsimaisia että korealaisia ihonhoitotuotteita samassa rutiinissa. Minun akneni hoitoon toimivat hyvin länsimaiset akneihon hoitoon tarkoitetut tuotteet kuten Basiron sekä Skinoren, mutta muuten korealaiset, kevyet ja kosteuttavat ihonhoitotuotteet sopivat iholleni todella hyvin. Erityisesti talvella ihoni kuivuu helposti, ja tarvitsee kosteutusta. Alla tuotteita jotka olen todennut toimivan hyvin iholleni:

Käytän siis iholleni kaksoispuhdistusta. Varon kuorimasta liikaa, joten en käytä AHA kasvovettä joka päivä, vaan yleensä joka toinen päivä. Käytän erilaisia kasvonaamioita sen mukaan, miltä ihoni ja oloni tuntuu. Säilytän kasvonaamioitani jääkaapissa, sillä pidän sen viileän kasvonaamion virkistävästä tunteesta kasvoillani :)

Ondo Beauty 36.5 - Niacinamide & green tea eye serum - ssu dam
Pidän erityisesti Ondo Beauty 36.5 - Niacinamide & Green Tea Eye Serum Ssu Dam tuotteesta, sillä se paitsi kosteuttaa hyvin, niin se myös kirkastaa ihoni tummia pigmentaatiomuutoksia.
Benton puhdistusvesi. Muovipullo ja tuotetta pöydällä. Tekstuuri juoksevaa, kirkasta. (Tea Tree Cleansing Water)
Käytän osana tuplapuhdistusta Benton - Tea Tree Cleansing Water puhdistusvettä, se on sopivan hellä iholleni mutta silti hoitaa tehtävänsä erinomaisesti poistamaan meikit ja aurinkovoiteen. Lisäksi sen siinä ei ole teepuulle tyypillistä hajua, toisin kuin monissa teepuu-tuotteissa.

Esimerkkikäyttäjä pohjautuu todelliseen henkilöön, mutta nimi on muutettu.

0
OSTOSKORI