Tutustu meihin

Verkkokauppamme on erikoistunut eläinkokeettomien korealaisten valmistajien kosmetiikkaan. Kaikki myymämme valmistajat ovat 100% sitoutuneet eläinkokeettomaan tuotantoon, eivätkä ne esim. vie tuotteita myytäväksi Kiinaan heidän eläinkoe-vaatimustensa vuoksi. Lisäksi verkkokaupastamme löydät helposti mikromuovittomat– ja vegaaniset tuotteet.

아름 (A-reum)

Koreaa: Kaunis / Kauneus


Lämmin tervehdys Areum Beautyltä, kiva kun tulit tutustumaan meihin!

Olemme kauneudenhoitoon keskittyvä, korealaiseen kosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa. Areum Beauty on perustettu Rovaniemellä kesällä 2021, ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parhaat korealaiset ihonhoitotuotteet, unohtamatta tuotteiden eettisyyttä.

Myymme ainoastaan eläinkokeettomia kauneudenhoitotuotteita sekä ympäristöystävällisiä kauneudenhoitovälineitä ja -tarvikkeita. Lisäksi haluamme olla mukana vähentämässä mikromuovin käyttöä kosmetiikassa, ja tarjoamme sivuillamme myös tietoa vegaanisista ja mikromuovittomista tuotteista sekä kierrätyksestä. Lähetämme kaikki tuotteet omasta varastostamme Rovaniemeltä.

Olemme todella kiitollisia asiakkaidemme lämpimästä vastaanotosta, se on ollut käytännössä poikkeuksetta positiivista! Katso asiakkaidemme kokemuksia meistä ja tuotteistamme.

Ketkä ovat Areum Beauty?

Olen An Duong Iso-Heiko, Areum Beautyn toimitusjohtaja ja tiedotusvastaava (EN). Olen kärsinyt pitkään hormonaalisesta aknesta, jonka vuoksi tuskailu ihonhoidon kanssa on minulle tuttua. Haaveenani on myös lähitulevaisuudessa tulla raskaaksi.

Näistä syistä täydellisen, tasapainoisen ihonhoitorutiinin löytäminen on ollut todella vaikeaa. Lähes kaikki viimeisen vuoden aikana testaamani suositut, länsimaiset tuotteet ovat vain pahentaneet akneongelmaani. Vasta vaihdettuani ihonhoitotuotteeni takaisin korealaiseen kosmetiikkaan, ihoni tuntuu jälleen omaltani! Tiedän, kuinka haastavaa ihonhoito voi olla ja haluankin omien kokemusteni kautta auttaa muita samoista ongelmista kärsiviä löytämään itselleen sopivimmat tuotteet.

Motto: “Tunne tuotteesi ja käytä ne lopuun asti!”

#SkincareScience #INCI #KoreanBeauty #ZeroWaste

Olen Kaisu Leskinen, Areum Beautyn perustaja sekä asiakaspalvelu- ja tiedotusvastaava (FI). Lähdin osakkaaksi yritykseen, koska halusin ehdottomasti olla mukana yrityksessä, jonka arvoihin kuuluu eläinkokeettomuuden lisäksi luonnollisuus ja läpinäkyvyys kaikessa toiminnassa.

Olen teini-iästä lähtien pitänyt kosmetiikkateollisuuden eläinkokeita turhina ja julmina. Siksi olenkin pyrkinyt käyttämään pelkästään eläinkokeetonta kosmetiikkaa ja usein se on vaatinut melkoista salapoliisityötä. Korealaiseen kauneudenhoitoon tutustuin vasta hiljattain hyvän ystäväni ja toimitusjohtajamme Anin kautta. Ihastuin tuotteisiin välittömästi. Vaikka ne ovat minulle uusi aluevaltaus, olen jo nyt vakuuttunut tuotteiden toimivuudesta ja odotan innolla, että saan oppia lisää ja jakaa kokemuksiani kanssanne!

Motto: “Kauneus lähtee sydämestä – kunnioita kaikkea elämää!”

#Cruelty-Free #Recycling #KoreanBeauty

Olen Jarkko Iso-Heiko, Areum Beautyn perustaja, ja vastaan teknisestä toteutuksesta. Areumin perustamisessa parasta on ollut joustavuus, ja vapaus toimia omien arvojen mukaisesti. Sekä ehdottomasti parhaat työkaverit!

Eettisyys ja rehellisyys on aina ollut minulle hyvin tärkeää, joten olen hyvin innoissani että pääsemme toteuttamaan näitä arvoja Areumin toiminnassa. Kauneudenhoidosta minulla ei ole hirveästi henkilökohtaista kokemusta, mutta olen erittäin onnellinen että otamme aktiivisesti kantaa asioihin kuten eläinkokeisiin ja mikromuoviin kosmetiikassa. Uskon että kaikki pienetkin päätökset mitä teemme, ovat osaltaan tekemässä isoa muutosta pitkällä aikavälillä.

Motto: “Tee toisille kuten haluaisit itsellesi tehtävän.”

#Recycling #Environment #Minimalist

Toivomme yhteydenottoja pääasiassa sivuilta löytyvän chat-mahdollisuuden kautta, tai sähköpostitse asiakaspalvelu@areum.fi.

Olemme täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä!

Mitä teemme?

Missiomme on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen valikoima kosmetiikkatuotteita sataprosenttisesti eläinkokeettomilta korealaisilta brändeiltä, sekä kaikki mahdollinen tuki ja olennaisin tieto, jonka asiakkaamme tarvitsevat ennen ostosten tekoa. Tavoitteenamme onkin olla eturintamassa tekemässä ihonhoidosta eettisesti ja ympäristöllisesti kestävämpää, yhdessä valveutuneiden kuluttajien kanssa.

Areum Beautyn työntekijöinä olemme yhtälailla kosmetiikan kuluttajia kuin asiakkaammekin. Niinpä ymmärrämme hyvin, että oman ihonhoitorutiinin päivittäminen ei aina ole aivan yksinkertaista, ja pyrimme olemaan asiakkaidemme apuna aina tarvittaessa. Olipa kyseessä pikainen kysymys tuotteiden ainesosista ja eduista, syvällinen keskustelu tuotteiden lisäämisestä ihonhoitorutiiniin, tai tilauksen yksityiskohtia koskeva ongelma, asiakaspalvelumme sekä livechattimme auttaa asiakkaita saamaan itselleen sopivimmat tuotteet.

Yrityksemme arvoja ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman kattavasti tietoa tuotteistamme ja haluamme minimoida tuotteiden käytöstä ympäristölle syntyvän kuorman, tuotteiden laadusta tinkimättä. Uskomme, että yhä useammat kosmetiikan käyttäjät jakavat nämä arvot kanssamme, ja toivotamme kaikki tervetulleiksi muukaamme matkalle tekemään ihonhoidosta entistä eettisempää ja kestävämpää!

Mitä “Areum” tarkoittaa?

A-reum (아름) on koreankielinen, kaksitavuinen sana. Se on naisen etunimi ja tarkoittaa myös kaunista tai kauneutta. “Kauneudeksi” nimetyn verkkokauppamme tarkoitus onkin liputtaa luonnollisen kauneuden puolesta ja tehdä korealaista kauneudenhoitoa yhä tunnetummaksi. Korealaisessa kosmetiikassa käytettyjen, luonnollisten ainesosien, ekologisten pakkausten, nopeasti kehittyvän, innovatiivisen teknologian ja edullisten hintojen vuoksi korealaiset kosmetiikkatuotteet ovat saavuttaneet nopeasti mainetta ympäri maailman. K-beauty on kuitenkin erityisesti ja ennen kaikkea perinteikäs ihonhoitokulttuuri, jonka toimivuuteen uskomme myös sinun ihastuvan!

Yhteystiedot

Postiosoite:
Hillapolku 2 C 13
96500 Rovaniemi

Y-tunnus:
3220920-4

WhatsApp:
0466136535

Sähköpostiosoite:
info@areum.fi

Kiitos kun luit! Täältä löydät lisätietoja meistä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Ihonhoidon puolesta,

 Yrityksen perustajat -An, Kaisu ja Jarkko

0
OSTOSKORI