Benton on laadukkaisiin raaka-aineisiin panostava luottovalmistaja

Benton

Bentonin missio on panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin, ja tehdä tuotteita jotka eivät sisällä haitallisia ainesosia, auttavat ihoa pysymään terveenä ja nuorentavat ikääntyvääkin ihoa. Benton on saanut inspiraationsa elokuvasta “Benjamin Buttonin uskomaton elämä”, jossa fiktiivinen hahmo Benjamin Button nuortuu ikääntyessään.

Lue lisää Bentonista

Näytetään tulokset 1–16 / 39

Vegaaninen tuote = Vegaaninen tuote

Bentonin kosmetiikka

Benton on vuonna 2011 Etelä-Koreassa perustettu kosmetiikkabrändi. Bentonin filosofia on tavoitella terveellistä ihoa valmistamalla laadukkaita tuotteita jotka on valmistettu puhtaista ainesosista. Bentonin tuotteet ovatkin saavuttaneet nopeasti suurta suosiota maailmanlaajuisesti, ja jälleenmyyjiä onkin jo yli 40 maassa. Erityisesti Euroopassa ollaan rakastuttu Bentonin puhtaisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin.

Eettisyys

Tuotteiden ja toiminnan eettisyys on Bentonille tärkeää. Benton on eläinkokeeton valmistaja, ja sillä onkin Petan myöntämä Cruelty Free -sertifikaatti. Bentonilla on myös laaja valikoima The Vegan Society -sertifikoituja vegaanisia tuotteita. Myös pakkausmateriaalien ekologisuuteen on panostettu, paketointiin käytetään biohajoavaa sokeriruokokuitua, kierrätettyä paperia, biohajoavaa pakkausteippiä ja pakkauksien painatukset on tehty soijapohjaisella musteella.

Tuotelinjat

Bentonin tuotelinjoja yhdistää kaikken ainesosien tinkimätön laatu, panostus luonnollisiin ainesosiin ja perusfilosofia hyvinvoivasta ja terveellisestä ihosta.

Let's Carrot

Bentonin Let's Carrot linjan tuotteet sisältävät runsaasti antioksidantteja ja A- ja E-vitamiineja. Ne sisältävät nimensä mukaisesti porkkanauutetta, ja lisäksi tee- ja santeipuuöljyjä, joilla on antibakteerisia, ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Let's Carrot -tuotteet ovat suosituimpia tuotteitamme niin asiakkaidemme kuin meidänkin keskuudessamme :) Tuotteet soveltuvat kaikille ihoille, ne on dermatologisesti testattu, eivätkä ne sisällä alkoholia, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Deep Green Tea

Runsaasti vihreää teetä sisältävät Deep Green Tea -tuotteet sisältävät paljon antioksidantteja, ravitsevat ja rauhoittavat ihoa ja tehostavat ihon luonnollista kosteutta. Tuotteet sisältävät peräti 53% vihreäteeuutetta Boseongin maakunnasta, Etelä-Korean vihreän teen pääkaupungista. Tuotteet on dermatologisesti testattu, ne eivät sisällä alkoholia, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Ne soveltuvat hyvin myös herkälle iholle.

Snail Bee

Snail Bee High Content ja Ultimate tuotelinjat ovat Bentonin hemmottelevampia ja ylellisimpiä ainesosia sisältäviä tuotteita. Nimensä mukaisesti ne sisältävät mehiläismyrkkyä ja fermentoitua etanauutetta/etanan eritettä. Etanauute lievittää tulehduksia, häivyttää punoitusta ja vähentää ihon juonteita ja ryppyjä. Mehiläismyrkky tehostaa ihosolujen aineenvaihduntaa, aktivoi kollageenin tuotantoa ja sileyttää ihoa. Lisäksi Snail Bee linjan tuotteet sisältävät tuotteesta riippuen muita puhtaita ainesosia, kuten merileväuutetta, adenosiinia aloeta.

Snail Bee tuotteet on dermatologisesti testattu, eivätkä ne sisällä alkoholia, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Tuotteet soveltuvat erityisesti liikapigmentaatioon taipuvalle iholle, sekä kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

Huomionarvoista on myös että etanoita tai mehiläisiä ei vahingoiteta ainesosien keräämisen yhteydessä.

Tea Tree

Tea Tree tuotteet sisältävät runsaasti, jopa 70% teepuunlehtivettä. Tuotteiden pH-arvo on ihoa tasapainottava 5.5 ja tuotteet ovat vegaanisia. Teepuu on ikiaikainen aineosa jota on käytetty hoitamaan ihon tulehduksia, finnejä ja epäpuhtauksia. Rabbit Glow testasi Bentonin Tea Tree tuotteita, ja muiden hyvien ominaisuuksien ohella hän piti että tuotteilla ei ollut useiden muiden teepuutuotteiden tapaan vahvaa teepuun hajua ja pistelevää tuntua, ja täten ne soveltuvat hyvin herkemmillekin. Tuotteet ovat hypoallergeenisia, dermatologisesti testattuja, eivät sisällä alkoholia tai mikromuoveja. Ne soveltuvat erityisesti akneen taipuvaiselle iholle.

Muut tuotelinjat

Eivät Bentonin tuotteet tai tuotelinjatkaan tähän lopu, on esimerkiksi rohtosammakonputkea sisältäviä Centella -tuotteita, sheavoita sisältäviä Shea Butter -tuotteita, ja monia muita. Kaikkia yhdistää niiden tinkimätön laatu, josta kertoo se että Benton on johtava k-beauty brändi Euroopassa.

Benton voide, avaamaton tuote, pitkulainen kapeneva muovituubi, kuvassa myös pieni koristepatsas (Goodbye Redness Centella Spot Cream)
Goodbye Redness Centella Spot Cream on yksi suosituimmista tuotteistamme
Benton kasvovesi, fiiliskuva tuotteesta (Cacao Moist and Mild Toner)
Benton Cacao Moist and Mild Toner kasvovesi on ihanan lempeä ja kosteuttava

Lue lisää

0
OSTOSKORI