Tietosuojaseloste

Otamme yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaamisen hyvin vakavasti. Vastaamme ja käytämme kaikkia antamiasi henkilötietojasi tietosuojakäytännössä säädellyllä tavalla. Pyrimme keräämään vain ne tiedot jotka ovat palvelun kannalta välttämättömiä. Hyväksyt tietosuojakäytännön ja tässä dokumentissa määritellyt menetelmät tehdessä ostoksia sivustolla tai muuten antaessasi henkilötietojasi palveluun.

Rekisteriseloste – Asiakasrekisteri

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Areum Beauty Oy,
info@areum.fi
Hillapolku 2 C 13
96500 Rovaniemi
Y-tunnus: 3220920-4

Rekisterin nimi

Areum Beauty Oy:n asiakasrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisterissä, jos hän on rekisteröitynyt Areum.fi verkkokaupan asiakkaaksi, ostanut Areum.fi verkkokaupasta tuotteita tai tilannut Areum.fi verkkokaupan uutiskirjeen.

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä Areum Beauty Oy:lle sähköpostitse: info@areum.fi. Asiakasrekisteriä käsittelevät Areum Beauty Oy:n työntekijät.

Rekisterin sisältämät tiedot

Nimi
Osoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Tilaustiedot
Suoramarkkinointilupa
Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot
Ip-osoite

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Areum.fi -verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään, tuotetilauksien ja kilpailuihin osallistumisen yhteydessä.

Tietojen luovutus

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. Areum Beauty Oy voi kuitenkin luovuttaa asiakastietoja kolmansille osapuolille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin. Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.

Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän tilojen osalta on käytössä valvonta.

Rekisterin kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi tai poistamiseksi.

Evästeiden käyttö

Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin.

Sivusto käyttää välttämättömiä vain tämän sivuston käyttämiä evästeitä, sekä asiakkaan niin hyväksyessä myös ulkopuolisten palveluiden asettamia ei-välttämättömiä evästeitä. Evästehyväksyntä ei-välttämättömien evästeiden käyttöön kysytään asiakkaalta hänen ensimmäisen kerran vieraillessa sivustolla. Välttämättömiä evästeitä käytetään mm. muistamaan asiakkaan ostoskorin sisältö, sekä mitä ei-välttämättömiä keksejä asiakas on hyväksynyt. Ei-välttämättömiä keksejä käytetään vierailijoiden analytiikkatyökalussa (Google Analytics, Matomo), markkinoinnin apuna seuraamaan markkinoinnin kautta tulevan liikenteen tehoa ja käyttäytymistä (Facebook) sekä ns. Live-chat palvelun tuottamisessa (Tawk.to).

Voit muuttaa myöhemmin evästevalintaasi seuraavasta painikkeesta: Asetukset

Hyväksymällä Areumin käyttöehdot ja tämän tietosuojakäytännön sekä käyttämällä Areumin verkkosivustoa, hyväksyt välttämättömien evästeiden käytön. Jos et hyväksy välttämättömien evästeiden käyttöä, voit poistaa evästeet käytöstä verkkoselaimesi turvallisuusasetuksista. Voit myös asettaa verkkoselaimen kysymään sinulta joka kerta, kun Areum -verkkosivusto haluaa asettaa tietokoneellesi evästeen.

Jos et hyväksy välttämättömien evästeiden käyttöä, huomioithan, että sivuston toiminnallisuudet saattavat rajoittua, eikä verkkokauppa välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.

Asiakkaasta voidaan tallentaa anonymisoitua käyttäytymistietoa Areum Beauty verkkokaupassa käyttäen Matomo-sovellusta eväste-valinnasta huolimatta. Matomon tallentamat tiedot säilytetään paikallisesti Areum Beautyn omilla palvelimilla. Käyttäymistiedon tallennuksia käytetään Areum verkkokaupan kehittämiseen. Voit kieltäytyä tietojen tallentamisesta Matomoon seuraavalla lomakkeella:

Voit päättää, ettet halua sinua ja tekemiäsi seurattavan tällä sivustolla. Niin toimimalla suojaat yksityisyyttäsi, mutta samalla estät sivuston omistajaa oppimasta toimistasi ja siten estät paremman käyttökokemuksen kehittämisen sinulle sekä muille sivuston käyttäjille.

Kiitoksia kun luit 🙂

Täältä löydät lisätietoja meistä

Vieritä ylös
0
OSTOSKORI
  • No products in the cart.