Kasvonaamiot

Kasvonaamiot ovat ikonisia korealaisia ihonhoitotuotteita. Kangasnaamiot sisältävät samanlaisia hoitavia ainesosia kuin seerumit ja ne on suunniteltu tehostamaan ihon kosteutusta nopeasti. Valikoimastamme löydät koko kasvoilla käytettäviä kangasnaamioita, silmänalusnaamioita sekä poishuuhdeltavia naamioita.
Lue lisää erilaisista kasvonaamioista

Näytetään tulokset 1–16 / 22

Vegaaninen tuote = Vegaaninen tuote

Tietoa erilaisista kasvonaamioista

Kasvonaamioita on lukuisia erilaisia, on kosteuttavia, puhdistavia, kuplivia kangasnaamioita, on silmänympärysnaamioita, hydrogeeli- ja folionaamioita ja perinteisempiä iholle levitettäviä naamioita. Mitä naamiota sitten kannattaa käyttää? Tuote kannattaa valita sen hetkisen käyttötarpeen mukaan. Naamiot ovat hyvä ja nopea täsmähoito - täsmätarpeeseen. Katso tarkemmat tiedot erilaisista naamiotyypeistä alta.

Kangasnaamiot

Erityisesti korealaiset kangasnaamiot/harsonaamiot (eng. sheet mask) ovat maailmankuuluja, ja epäilemättä se onkin ensimmäisiä asioita mitä useimmilla tulee mieleen korealaisesta ihonhoidosta. Kangasnaamiot ovat kankaisia kasvoille nostettavia helppokäyttöisiä tuotteita. Ne on tyypillisesti kyllästetty seerumimaisella nesteellä, joka kosteuttaa ja saa ihon näyttämään heleältä. Kangasnaamiolla on kuitenkin etuja pelkän hoitavan aineen levittämiseen kasvoille, sillä kasvoilla oleva kangas estää hoitavan nesteen haihtumista, ja täten iho kosteutuu paremmin. Tyypillisesti käytön jälkeen ihoa ei huuhdella, mutta asia kannattaa tarkastaa käytettävän tuotteen ohjeista. Kangasnaamioita on erilaisia, esimerkiksi kosteuttamiseen voimme suositella Aloe Veraa sisältävää Bentonin Aloe Soothing Mask kangasnaamiota. Jos taas ihosi kaipaa puhdistusta ja hellävaraista kuorintaa, silloin voimme suositella vaahtoavaa kangasnaamiota Charcoal & Yuja Bubble Mask Pong – Pong. Suosittelemmekin että hankit kerralla useamman erilaisen kasvonaamion, jolloin voit valita sopivan aina senhetkisen tarpeesi mukaan. Kokeile myös säilyttää osaa naamioita jääkaapissasi, jolloin jos ihosi kaipaa viilennystä ja hoitoa, voit käyttää jääkaapissasi käyttöä odottavaa kangasnaamiota ihosi villennykseen ja raikastamiseen.

Silmänympärysnaamiot

On olemassa myös vielä täsmällisempään hoitoon tarkoitettuja naamioita. Näistä erityismainintana silmänympärysnaamiot/silmänalusnaamiot, joilla pyritään täsmävaikuttamaan silmänympärysten herkkälle iholle. Ne sopivat erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle, missä halutaan kosteuttaa täsmällisemmin tiettyä ihoaluetta. Silmänympärysnaamiot asettuvat tiiviisti iholle, ja niitä voi tarvittaessa käyttää myös muille herkille ihoalueille, esimerkiksi poskille tai vaikka kaulan iholle. Meillä on myynnissä kolme silmänympärysnaamiota: Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch, Caffeine & Green Tea Antioxidant Eye Patches ja Snail bee Ultimate Hydrogel Eye Patch. Näistä oma suosikkimme on muuten Ondo Beautyn Caffeine & Green Tea Antioxidant Eye Patches :)

Iholle levitettävät kasvonaamiot

Jos tavoitteena on poistaa iholta liiallista talia tai epäpuhtauksia, on tällöin hyvä valinta perinteisempi kasvonaamio. Näissä tuotteissa iholle levitetään yleensä savimaista tuotetta joka jätetään joksikin aikaa iholle. Tämän jälkeen aines huuhdellaan iholta pois. Katso tuotteemme Pink Clay & Rose Pore Cleansing Mask Bbo – Song.

Benton kasvonaamio, avaamaton yksittäistuote. Aukirepäistävä pakkaus. (Snail Bee High Content Mask)
Kangasnaamiossa on aukot silmille, nenälle ja suulle jonka mukaan se asetellaan kasvoille
Kasvoille levitettävä kasvonaamio
Kasvoille levitettävä savimainen kasvonaamio Pink Clay & Rose Pore Cleansing Mask Bbo – Song

Kuinka kangasnaamiota käytetään?

  1. Puhdista iho.
  2. Aseta kangasnaamio kasvoillesi. Anna kasvonaamion olla kasvoillasi tuotteen ohjeiden mukaisesti, tyypillisesti 10-15 minuuttia.
  3. Poista kasvonaamio kasvoiltasi, ja hävitä se tuotteen ohjeiden mukaisesti (tyypillisesti polttokelpoiseen jätteeseen). Huom. tuote on kertakäyttöinen!
  4. Painele loput kasvoille jääneestä seerumista ihollesi.
  5. Huuhtele kasvot vain jos tuotteen ohjeissa niin neuvotaan tekemään. Tyypillisesti kasvoja ei ole tarkoitus huuhdella jälkeen, mutta joissakin esim. puhdistamiseen tarkoitetuissa naamioissa näin tulee tehdä.

Muista aina lukea tuotteen ohjeet ennen käyttöä. Suosittelemme myös kokeilemaan ainakin muutaman kasvonaamion säilyttämistä jääkaapissa, jolloin kasvonaamiolla voi viilentää ja rauhoittaa kuumoittavaa ihoa.

Lähteet

Kirjat Täydellinen iho - Opas korealaiseen ihonhoitoon (Virve Fredman), Kuulaan kaunis - Korealainen ihonhoito (Katja Kokko)

0
OSTOSKORI