Blogi

Blogissamme esittelemme tuotteita ja jaamme näkemyksiämme kosmetiikasta, ihonhoidosta sekä kerromme uusimmista, kosmetiikan ainesosia käsittelevistä tutkimuksista. Postausten avulla pyrimme auttamaan asiakkaitamme valitsemaan omalle ihotyypilleen ja mahdollisille iho-ongelmilleen sopivimmat tuotteet. Internetistä löytyy paljon kyseenalaista tietoa kosmetiikasta. Välttääksemme itse levittämästä valheellista tietoa, käytämme tietolähteinämme ainoastaan ammattilaisten, kuten kemistien ja ihotautilääkäreiden julkaisemia tutkimuksia. Löydät lähdeluettelon jokaisen postauksen lopusta.

Läpinäkyvyys on yksi yhtiömme perusarvoista ja sen vuoksi haluamme heti kertoa, että emme ole valtuutettuja esteetikkoja, ihotautilääkäreitä tai kosmetologeja. Kaikki tämän sivuston sisältö perustuu omiin löydöksiimme ja kokemuksiimme kosmetiikan kuluttajana. Jos saat käyttämistäsi, sinulle entuudestaan tuntemattomista tuotteista vakavia oireita, kuten kutinaa tai ihottumaa, lopeta niiden käyttö heti tai ota yhteyttä ihotautilääkäriin, jotta saat oireisiisi nopeasti apua.

Varastontäydennys 11.10.2022

Viimeaikaisten pop-up myymälä/markkinatapahtumien vuoksi useat tuotteemme ovat viime viikkoina olleet loppuunmyytyjä. Saimme tänään ison varastontäydennyksen jossa oli mukana myös joitain uusia tuotteita. Seuraavia uusia ja vanhoja tuotteita on nyt tilattavissa verkkokaupastamme (ja kuten aina, tilaukset lähetetään suoraan Rovaniemen varastostamme):

Benton Mineral Sun Stick – Uusi suosikkini aurinkovoiteissa

… ihastuin aurinkosuojaan heti ensimmäisellä käyttökerralla! Levitin leveästä puikosta reilusti voidetta kasvoilleni, päivävoiteen päälle, juuri ennen ulkoilua. Pelkkä puikko ei jättänyt täysin tasaista tulosta, joten hieroin kasvoja vielä kevyesti, jotta sain tuotteen levittymään tasaisesti. Lopputulos oli uskomaton: ei valkoista kalvoa, eikä tahmeaa kerrosta!

Hyaluronihappo sitoo kosteutta.

Hyaluronihappo – Kosteutta sitova hittiaine

Hyaluronihappo (inci mm. hyaluronic acid, usein englanniksi lyhennetty HA) on kosmetiikka-ainesosien ehkä tämän hetken suurin megatähti. Sitä käytetään kaikenlaisissa ihonhoitotuotteissa, hiustenhoitotuotteissa, silmätipoissa, ravintolisissä ja sitä jopa injektoidaan kasvoihin ja niveliin. Hyaluronihapon suosio ihonhoidossa perustuu erityisesti sen luonnollisuuteen ja kosteutta sitovaan vaikutukseen. Ihmiskehossa on myös kyseistä happo luonnollisesti, sillä keho tuottaa sitä itse mm. sitomaan kosteutta …

Hyaluronihappo – Kosteutta sitova hittiaine Lue lisää »

Etanaseerumia saadaan etanoiden erittämästä limasta. Kuvassa etana.

Etanaseerumi ihonhoidossa

Etanaseerumi (inci Snail Secretion Filtrate, englanniksi snail mucin, suomeksi myös etanafiltraatti, etanamusiini, etanan eritteestä valmistettu filtraatti) on suosittu korealaisessa kosmetiikassa ja ihonhoidossa käytetty ainesosa, joka on tunnettu nimenomaan kyvystään ihovaurioiden korjaamisessa. Etanaseerumin muita vaikutuksia ovat ihon tulehduksien lievittäminen, kosteutus, kirkastaminen/heleyttäminen, kollageenin tuotannon lisääminen ja pigmenttimuutosten korjaus. Erityisesti ihoa korjaava vaikutus tukkimatta ihohuokosia tekee siitä erinomaisen …

Etanaseerumi ihonhoidossa Lue lisää »

10-vaiheinen ihonhoitorutiini

10-vaiheisessa ihonhoitorutiinissa on varmasti monta sellaista kohtaa, jotka kuuluvat jo valmiiksi monen ihostaan huolehtivan päivittäiseen ihonhoitorutiiniin, eikä jokaista vaihetta tarvitse, tai edes kannata noudattaa joka kerta (esimerkiksi kuorinta ja kangasnaamio). Toisille pitkähkö hoitorutiini sopii sellaisenaan, mutta kaikkia kymmentä vaihetta ei silti tarvitse noudattaa, saadakseen näkyviä tuloksia. Korealaisesta ihonhoitorutiinista voi muokata helposti itselleen sopivan ja valita omikseen ne vaiheet, joista kokee eniten hyötyvänsä.

Testissä korealainen palashampoo ja palahoitoaine

Minulla oli aiemmin huonoja kokemuksia palashampoista, mutta rohkaistuin testaamaan The Vegan Glowin palashampoon. Lopulta olin shampoosta niin vaikuttunut, että testasin muutaman pesun jälkeen myös The Vegan Glown Original Conditioner Bar -palahoitoainetta. Hiukseni olivat kiiltävämmät ja helpommin kammattavat jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Olin erittäin tyytyväinen myös hoitoaineen jättämään lopputulokseen.

7 skin ihonhoitometodi

Kasvovesi on tärkeä osa korealaista ihonhoitorutiinia. 7 skin -metodilla tarkoitetaan useiden kasvovesien kerrostamista. Etelä-Koreassa kasvovesi (toner) on nimeltään “skin”. 7 skin -metodin ajatuksena on se, että kasvovettä (tai vesimäistä hoitonestettä) imeytetään ihoon seitsemän ohutta kerrosta. Kasvovesien kerrostamisesta on iholle monenlaisia hyötyjä. Kasvovesien säännöllinen käyttö esimerkiksi vahvistaa ihon luonnollista suojaa, mikä taas ehkäisee erilaisia iho-ongelmia.

6 Vinkkiä sinulle, joka vielä etsit sopivaa joululahjaa

Jos kuulut siihen ihmisryhmään, joka vielä jouluaattona juoksee tekemässä viimehetken lahjaostoksia, suosittelemme lämpimästi nappaamaan joululahjavinkit tästä postauksesta. Eettinen ja laadukas korealainen kosmetiikka on varmasti mieluinen lahja saajalle, ja helppoutensa vuoksi takuulla myös lahjan antajalle. Olemme koonneet jokaiseen makuun sopivia, erihintaisia tuotepaketteja, joilla voit ilahduttaa läheistäsi ilman suurta vaivannäköä. Halutessasi saat paketin myös valmiiksi lahjapaperiin käärittynä. Keskity tänä vuonna nauttimaan joulutunnelmasta ja anna meidän hoitaa joulupukin työt.

Scroll to Top
0
OSTOSKORI
  • No products in the cart.