Lempeän kosteuttava kasvovesi

Cacao Moist and Mild Toner

Vegaaninen hellävarainen kasvovesi ei sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä alkoholia, joten se hoitaa ja kosteuttaa ihoasi syvältä ja tekee ihostasi kirkkaamman ja tasaisemman. Alennustuote, lähestyvä parasta ennen päiväys: 01.05.2023. Lue lisää

17,00 150ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Benton logo
Valmistaja: Benton Bentonin missio on panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin, ja tehdä tuotteita jotka eivät sisällä haitallisia ainesosia, auttavat ihoa pysymään terveenä ja nuorentavat ikääntyvääkin ihoa.
Katso myös muut Benton tuotteet
Osastot: , , , , , , , , , , , ,
Valmistaja:Benton
Lisää suosikkeihin
  • Sisältää kaakaouutetta, madecassosidea ja hyaluronihappoa
  • Syväkosteuttaa ihoa
  • Ei sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai alkoholia
  • Vegaanisertifioitu

Hellävarainen kasvovesi ei sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä alkoholia, joten se hoitaa ja kosteuttaa ihoasi syvältä ja tekee ihostasi kirkkaamman ja tasaisemman. Tuotteen ainesosat, kuten kaakaouute, madecassoside ja hyaluronihappo ravitsevat ja syväkosteuttavat ihoa ilman ihoärsytystä. Kasvovesi soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tuotteella on Iso-Britannian The Vegan Societyn myöntämä vegaanisertifikaatti.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Rasvoittuva ja herkkä iho

EAN-tuotekoodi: 8809566990051

Ravitsee ja syväkosteuttaa ihoa

Kaada tuotetta vanulapulle tai kämmenelle ja taputtele tai painele pehmeästi puhdistetulle iholle, kunnes kasvovesi on täysin imeytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Caco Moist Mild Toner ja Tea Tree Cleansing Water
Kuva: (c) Rabbit Glow

Lempeän kosteuttava kasvovesi

Rabbit Glow -blogin Eeva testasi tuotetta, tässä hänen kokemuksiaan:

“Cacao Moist and Mild Toner -kasvovesi on nannaa erityisesti kuivalle iholle, sillä se pullistelee kosteuttavan hellävaraisia ainesosia. Kaakaouute ja hyaluronihappo ylläpitävät ihon kosteutta ja kimmoisuutta. Lisäksi kasvovesi sisältää mm. paju-uutetta, kosteuttavaa madecassosidea ja muutamia muita kasviuutteita.

Kasvovesi on koostumukseltaan vesimäisen kevyttä, minkä ansiosta se sopii myös kerrostamiseen, jos iho on hyvin kuiva. Iholle ei jää nahkeaa tunnetta, ja voiteet levittyvät suit sait kasvoveden päälle.

Kasvovesi on ennen kaikkea ihanan lempeä ja kosteuttava, enkä erota siitä edes tuoksua!”

Lue lisää Rabbit Glow -blogista

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote ei sisällä mikromuoveja

Tuote ei sisällä mikromuovia

Tämä tuote ei sisällä tunnettuja ainesosia jotka viittaavat mikro- tai nanomuovien käyttöön. Tietomme perustuvat Beat the Microbead kampanjan tietokantaan eri ainesosista jotka viittaavat mahdolliseen mikromuovien käyttöön. Lue lisää.

Huom! Vaikka muissa tuotteissa ainesosia mikromuoviin mahdollisesti viittaavia ainesosia olisikin, se ei välttämättä tarkoita että tuotteessa olisi mikromuoveja. Tämä sillä ainesosat voivat olla myös muodossa jossa ne eivät ole muoveja. Kaikki muovit ovat polymeerejä, mutta kaikki polymeerit eivät ole muoveja. Tälläisissä tuotteissa emme kuitenkaan listaa tuotetta mikromuovittomaksi vaikka se mahdollisesti voikin sitä olla.

Lue lisää mikromuoveista

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI