Areum.fi » Tuotteet » Seerumit » Niacinamide & Green Tea Eye Serum Ssu Dam

Nuorentava silmänympärysseerumi Niacinamide & Green Tea Eye Serum Ssu Dam

  • Vahva anti-age silmänympärysseerumi
  • Sisältää runsaasti antioksidantteja vihreäteevedestä (60%), niasiiniamidia (5%), E-vitamiinia (Tocopherol), A-vitamiinia (Retinol) sekä C-vitamiinia (Ascorbic Acid)
  • Ehkäisee hapettumisen aiheuttamia vaurioita sekä ryppyjä ja tummia läiskiä (hyperpigmentaatio)
  • Lue lisää

22,00 15ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Lisää suosikkeihin
  • Vahva anti-age silmänympärysseerumi
  • Sisältää runsaasti antioksidantteja vihreäteevedestä (60%), niasiiniamidia (5%), E-vitamiinia (Tocopherol), A-vitamiinia (Retinol) sekä C-vitamiinia (Ascorbic Acid)
  • Ehkäisee hapettumisen aiheuttamia vaurioita sekä ryppyjä ja tummia läiskiä (hyperpigmentaatio)

쓰담쓰담 “Ssu Dam” on koreaa ja tarkoittaa hellää kosketusta. Niacinamide & Green Tea Eye -seerumia voit käyttää silmänympärysvoiteen sijasta. Seerumi kirkastaa ihoa ja häivyttää tummia silmänympäryksiä. Se saa silmäsi näyttämään nuorekkailta ja kirkkailta.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kaikki ihotyypit, erityisesti ikääntyvä iho

EAN-tuotekoodi: 8437016160077

Kosteuttaa ihoa ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan.

Seerumi sisältää retinolia, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti iltarutiiniin. Levitä kevyesti nimettömällä tippa seerumia silmänympärysiholle. Jos käytät tuotetta päivällä, muista myös aurinkosuoja – retinoli herkistää ihon UV-säteille. Säilytä tuote viileässä, kuivassa paikassa, suojattuna auringonvalolta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

An / Areum Beauty

Täsmätuote tummiin silmänalusiin

Niasiiniamidi ja vihreä tee sopivat hyvin iholleni ja tässä on molempia runsaasti. Ssu Dam Serum on yksi harvoista silmänympärysalueen erikoistuotteista joita käytän säännöllisesti. Se sopii erityisesti tilanteisiin missä haluan häivyttää esim. huonosti nukutun yön jälkeen tummia silmänalusia, sillä tuote kirkastaa ja auttaa hyperpigmentaatioon. Tuote on suhteellisen pieni (15ml), mutta toisaalta jo muutama tippa riittää yhteen käyttökertaan tuotteen koostumuksen ollessa hyvin rikasta (ja toisaalta tekstuuri on melko paksu), joten yksi pullo kestää omaa käyttöäni jopa kolme kuukautta.

– An / Areum Beauty

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI