Kuoriva kasvovesi

Bubble Toner Green Plum + AHA

  • Sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia, kuten vihreäluumuvettä ja ginsengjuuriuutetta
  • Kuorii ja kosteuttaa ihoa
  • Imeytyy nopeasti
  • Ei sisällä alkoholia tai hajusteita
  • Lue lisää

19,90 150ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Beauty of Joseon logo
Valmistaja: Beauty of Joseon Beauty of Joseon on erityisesti sosiaalisessa median kautta huippusuosioon noussut valmistaja, jonka filosofiana on tuoda luonnollisen ja perinteisen hanbang-ihonhoidon viisaudet nykyaikaan.
Katso myös muut Beauty of Joseon tuotteet
Osastot: , , , , , , , , , , ,
Valmistaja:Beauty of Joseon
Lisää suosikkeihin
  • Sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia, kuten vihreäluumuvettä ja ginsengjuuriuutetta
  • Kuorii ja kosteuttaa ihoa
  • Imeytyy nopeasti
  • Ei sisällä alkoholia tai hajusteita

Bubble Toner Green Plum + AHA on innovatiivinen, kosteuttava ja kemiallisesti kuoriva kasvovesi, jonka ainutlaatuinen kupliva vaahto imeytyy nopeasti iholle. Tuote sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia, kuten AHA-happoja (3%), vihreäluumuvettä (25%), sokeriruokouutetta, riisilesevettä, hunajauutetta ja ginsengjuuriuutetta. Kasvovesi kuorii ihoa hellästi ja tekee ihostasi kirkkaamman ja kimmoisamman. Tuote ei sisällä alkoholia eikä hajusteita.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kaikki ihotyypit

EAN-tuotekoodi: 8809738601815

Kuorii, kirkastaa ja rauhoittaa ihoa

Puhdistuksen jälkeen kaada kasvovettä vanulapulle tai suoraan kämmenelle ja taputtele iholle, kunnes tuote on täysin imeytynyt. Tuotetta ei tarvitse huuhdella pois. Kuorivaa kasvovettä suositellaan käytettävän 2-3 kertaa viikossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

3d teksti jossa lukee "AHA!"

Kuorintahappo? AHA!

AHA-hapot (alfahydroksihapot, tai hedelmähapot) ovat yleisnimitys erilaisille luonnosta peräisin oleville hapoille, joiden tarkoitus on poistaa kuollutta ihosolukkoa. AHA on siis kuorintahappo. Tässä tuotteessa vaikuttavana tehoaineena on glykolihappo.

AHA-hapot kuorivat kuollutta ihosolukkoa ja ne kirkastavat ihoa.  Selkeämpinä ja nopeimpina vaikutuksina on juurikin ihon kirkastaminen, mutta AHA-happoja voidaan käyttää myös pigmenttimuutoksien häivyttämiseen. Kuorimisesta on myös se hyöty, että täten muut ainesosat pääsevät vaikuttamaan paremmin ihoon. Ne toimivat kaikentyylisille ja -ikäisille ihoille, mutta erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle sen häivyttäessä pieniä juonteita ihossa. AHA-hapot ovatkin yleisesti käytettyjä aineita ns. anti-aging tuotteissa.

Tämän tuotteen AHA-happona on glykolihappo, ja se onkin yksi kosmetiikassa eniten tutkituista ja yleisimmin käytetyistä AHA-hapoista. Se aiheuttaa ärsytysreaktioita vain harvoin. Mutta kuten aina, käytä tuotetta vain suositellussa määrin, ja kokeile tuotetta ensin pienelle ihoalalle haitallisten sivuvaikutusten varalta.

Lähde: HealthLine – Everything You Need to Know About Using Alpha Hydroxy Acids (AHAs)

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI