6 syytä rakastua Bentoniin

Korealaisilla kosmetiikkayrityksillä on tapana nimetä brändinsä mitä mielenkiintoisimmilla tavoilla, eikä Benton poikkea tästä joukosta lainkaan. Brändin nimi tulee elokuvasta Benjamin Buttonin uskomaton elämä, jossa päähenkilö nuortuu vanhetessaan. Hauska ajatus, eikö? Todellisuudessa tuotteet tuskin ovat aivan näin tehokkaita, mutta jotain Bentonin on täytynyt tehdä oikein – onhan sillä tänä vuonna takana jo kymmenen vuotta toimintaa Etelä-Koreassa, äärimmäisen kilpaillulla kosmetiikka-alalla.

Bentonin tuotteet olivat ensimmäisten testaamieni korealaisten ihonhoitotuotteiden joukossa. Brändi kuulostaa erinomaiselta paperilla, ja kokemusteni perusteella voin sanoa tuotteiden oikeasti toimivan myös käytännössä. Lisäksi Bentonissa voisi sanoa tiivistyvän kaiken sen, miksi alunperin innostuin korealaisesta kosmetiikasta, ja lähdin jopa osakkaaksi kyseisiä tuotteita myyvän yritykseen.

 Bentonin tuotteet
Bentonin tuotteet

Haluatko tietää, miksi pidän Bentonista niin paljon? Tässä kuusi syytä.

1. Eläinkokeettomuus. Listani tärkeysjärjestyksessä minulle ensimmäinen syy ihastua Bentoniin on eläinkokeettomuus. Bentonilla on PETAn myöntämä Cruelty Free sertifikaatti. Valikoidessamme tuotteita verkkokauppaamme, olemme tietysti myös varmistaneet, ettei Benton käytä eläintestejä missään valmistusprosessin vaiheessa, kolmas taho ei tee kokeita brändin puolesta, eikä sillä ole yhteyksiä esimerkiksi Manner-Kiinan markkinoihin, missä eläimillä testaamista vielä vaaditaan.

2.  Laaja valikoima vegaanisia tuotteita. Bentonin tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä 16 täysin vegaanista tuotetta (joista osa löytyy myös omasta verkkokaupastamme), joissa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Näillä tuotteilla on myös The Vegan Societyn myöntämä Vegan -sertifikaatti. Hienoa Benton, toivottavasti tämä valikoima kasvaa edelleen!

3. Vastuullisuus. Benton on vastuullinen brändi. Ympäristöarvot on otettu huomioon myös pakkauksissa: Benton on käynnistänyt ”Think The Earth” -projektin, jonka ensimmäinen osa ovat ympäristöystävälliset ja täysin maatuvat Earthpact -pakkaukset. 

4. Sopii hyvin herkälle iholle. Bentonin tuotteet sopivat myös herkälle iholle. Kaikki tuotteissa käytetyt ainesosat on jo tuotteiden kehitysvaiheessa valikoitu tarkoin ja seulan ovat läpäisseet ainoastaan puhtaat, täysin turvalliset ja terveelliset aineet. Tuotteiden säilöntäaineet ovat luonnonmukaisia ja kaikki tuotteet on myös dermatologisesti testattu, jotta jopa hyvin herkkäihoisten olisi niitä turvallista käyttää.

5. Laaja maailmanlaajuinen suosio. Benton on onnistunut valloittamaan käytännöllisesti katsoen koko maailman ja brändin tuotteita myydään jo yli neljässäkymmenessä maassa. Se on myös johtava K-beauty -kosmetiikkabrändi Euroopassa. Maailmanvalloituksesta voi vetää sellaisen johtopäätöksen, että Bentonin tuotteet todella ovat laadukkaita – niin suuri määrä ihmisiä ja eri kansallisuuksia ei voi mitenkään olla väärässä!

6. Ne todella toimivat! Ja lopuksi vielä konkreettinen kurkistus tuotteisiin, jotka tehoavat! Kaikkien tuotteiden pH on miedosti hapan, mikä tarkoittaa sitä, että iho pysyy terveenä ja tasapainoisena. Omiksi tuotesuosikeikseni ovat valikoituneet Bentonin Let’s Carrot -linjan Let’s Carrot Moisture Cream -voide ja Deep Green Tea seerumi. Ihotyyppini on rasvoittuva ja erityisesti tähän aikaan vuodesta kuvailisin sitä jopa rasittavaksi. Siinä missä lämpimän vuodenajan vaihtuminen kylmempään saa normaalisti ihon kuivumaan ja kutisemaan, minulla vaikutus on päinvastainen: erityisesti kasvojeni iho reagoi pukkaamalla pintaan ylimääräistä talia ja näppylää. Paksut, kosteuttavat voiteet on siis ehdottomasti poissuljettu.

Omat Benton-suosikki

Bentonin  Let’s Carrot Moisture Cream
Bentonin Let’s Carrot Moisture Cream

Let’s Carrot Moisture Cream on ollut ihoni pelastus: se on ihanan kevyt, mutta silti kosteuttava. Rasvoittuvan ihoni kanssa olen myös joutunut olemaan hyvin valikoiva sen suhteen, mitä voidetta käytän päiväsaikaan, jos tarkoitukseni on meikata. Meikkivoiteen alle ei käy mikä tahansa voide, muuten suurin osa meikistä löytyy kaikkialta muualta paitsi kasvoilta. Let’s Carrot Moisture Cream on kuitenkin niin kevyt, että sitä voi huoletta käyttää meikkipohjan alla, naama ei ole tahmainen eikä meikki valu. Ihanaa! Odotan innolla, että pääsen testaamaan muitakin Let’s Carrot -tuotelinjan tuotteita!

 Bentonin Let’s Carrot -linja
Bentonin Let’s Carrot -linja

Seerumeita olen käyttänyt osana omaa ihonhoitorutiiniani aina silloin tällöin. Ennen tutustumistani korealaiseen ihonhoitoon, niiden kanssa on kuitenkin ollut vastaavia ongelmia kuin voiteidenkin: iho jää tahmaiseksi ja aamulla joudun kaapimaan naamastani kourallisen siihen yön aikana takertuneita hiuksia. Deep Green Tea seerumi oli kuitenkin iloinen poikkeus. Sen koostumus on todella juokseva, joten kesti hetken tottua nappaamaan se tehokkaasti pumppupullosta ennen kuin aine valuu sormista viemäriin. Mutta! Kun sen on oppinut levittämään kasvoilleen, eron edelliseen huomaa heti. Tuote imeytyy hetkessä, eikä naama jää tahmeaksi. Lisäksi seerumi on onnistunut mahdottomassa tehtävässä: se on saanut rettelöivän ihoni hieman rauhoittumaan.

Bentonin Deep Green Tea seerumi
Deep Green Tea seerumi

Benton on innovatiivinen brändi, joka haluaa pitää asiakkaansa tyytyväisinä. Toisin sanoen tuotteiden on pakko olla hyviä, että brändi menestyy jopa kriittisten korealaisten kuluttajien keskuudessa. Minut Benton on ainakin vakuuttanut. Sainko vakuutettua sinutkin? Hyvä! Tutustu ihmeessä Areum Beautyn Benton -valikoimaan ja etsi omat suosikkituotteesi 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0
OSTOSKORI