Ale!

I Love Travelling Lahjapaketti

 • Huippulaadukas eläinkokeeton korealainen kosmetiikka on trendikäs lahja
 • Valmiiksi valitut tuotteet, jotka sopivat helposti kenen tahansa ihonhoitorutiineihin
 • Jos et ole perillä kosmetiikasta, ei huolta: me huolehdimme siitä puolestasi
 • Halutessasi valmiiksi lahjapaperiin käärittynä
 • Lue lisää

20,00 

Huom! Tuote on poistunut valikoimastamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

Osastot: ,
Lisää suosikkeihin
 • Huippulaadukas eläinkokeeton korealainen kosmetiikka on trendikäs lahja
 • Valmiiksi valitut tuotteet, jotka sopivat helposti kenen tahansa ihonhoitorutiineihin
 • Jos et ole perillä kosmetiikasta, ei huolta: me huolehdimme siitä puolestasi
 • Halutessasi valmiiksi lahjapaperiin käärittynä

Juuri oikea lahja hänelle, joka matkustaa paljon. Matkapakkauksen avulla korealainen ihonhoitorutiini kulkee helposti mukana. Pakkauksen tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Korelainen kosmetiikka on tredikäs ja arvostettu lahja jokaiselle ihostaan huolehtivalle. Kaikki tuotteet ovat mikromuovittomia ja tulevat valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet 100-prosenttisesti eläinkokeettomaan tuotantoon.

I Love Travelling lahjapaketti (hinta normaalisti 26,95€) on nyt 20€.

Sioris Travel Kit sisältää:

 1. Cleanse Me Softly Milk Cleanser puhdistusaine (30ml) *Vegaaninen
 2. Time Is Running Out Mist kasvovesisuihke (30ml) * Vegaaninen
 3. Stay With Me Day Cream päivävoide (15ml)
 4. You Look So Young Night Cream yövoide (7ml)

Mikäli haluat tuotteen valmiiksi lahjapakkaukseen käärittynä, kerrothan siitä tilaamisen lisätieto-kentässä.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kaikille ihotyypeille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Joululahja tyttöystävälle, vaimolle, ystävälle…

Tästä helppo ja haluttu lahja kenelle vain joka haluaa pitää hyvää huolta ihostaan. Kaikki tuotteet ovat huippulaadukasta korealaista kosmetiikkaa, jonka lisäksi kaikki tuotteet ovat eettisesti tuotettuja. Olemme varmistaneet että tuotteet ovat 100% eläinkokeettomilta valmistajilta ja että ne ovat mikromuovittomia.

Tuote on erinomainen joululahja rakkaillesi. Se on eettinen ja laadukas. Korealainen kosmetiikka on todella haluttua ja laadukasta, ja K-beauty ilmiönä on todella trendikästä. Tällä lahjalla et voi mennä vikaan!

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote ei sisällä mikromuoveja

Tuote ei sisällä mikromuovia

Tämä tuote ei sisällä tunnettuja ainesosia jotka viittaavat mikro- tai nanomuovien käyttöön. Tietomme perustuvat Beat the Microbead kampanjan tietokantaan eri ainesosista jotka viittaavat mahdolliseen mikromuovien käyttöön. Lue lisää.

Huom! Vaikka muissa tuotteissa ainesosia mikromuoviin mahdollisesti viittaavia ainesosia olisikin, se ei välttämättä tarkoita että tuotteessa olisi mikromuoveja. Tämä sillä ainesosat voivat olla myös muodossa jossa ne eivät ole muoveja. Kaikki muovit ovat polymeerejä, mutta kaikki polymeerit eivät ole muoveja. Tälläisissä tuotteissa emme kuitenkaan listaa tuotetta mikromuovittomaksi vaikka se mahdollisesti voikin sitä olla.

Lue lisää mikromuoveista

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI