Lahjanurkka

Lahjanurkka on toistaiseksi tauolla, odotettavissa jälleen lahjabundleja ensi jouluksi!

Anna rakkaallesi lahjaksi laadukasta kosmetiikkaa ja kauneudenhoitotuotteita! Kosmetiikka on erinomainen joululahja, syntymäpäivälahja, äitienpäivälahja kenelle tahansa ihostaan huolehtivalle. Lahja tyttöystävälle, vaimolle, kumppanille, omalle vanhemmalle… Lahjan saa halutessasi valmiiksi kääreisiin pakattuna. Kirjoita vain kortti ja haluttu lahja on valmis annettavaksi 🙂

Lue lisää miksi kosmetiikka on hyvä lahja

Näytetään ainoa tulos

Vegaaninen tuote = Vegaaninen tuote

Lahja kumppanille

Laadukkaat kauneudenhoitotuotteet ovat erinomainen joululahja vaimolle, tyttöystävälle ja ylipäätään kumppanille - lahja naiselle, miehelle tai muunsukupuoliselle! Korealainen kosmetiikka on huippulaadukasta ja haluttua. Se on myös hemmottelevaa - Esimerkiksi laadukas korealainen kasvonaamio on oiva tapa hemmotella itseään ja omaa ihoaan. Se myös menee käyttöön, eli ei jää nurkkiin pyörimään kuten monet muut lahjat.

Kaikki tuotteemme ovat myös eläinkokeettomia, ja meillä on valmiita lahjapaketteja joiden tuotteet ovat vegaanisia ja/tai mikromuovittomia. Täten lahja on oiva lahja henkilölle joka on tarkka tuotteidensa eettisyydestä.

Benton kasvovesi, fiiliskuva tuotteesta (Cacao Moist and Mild Toner)
Benton kasvosuihke. Fiilistelykuva, tarkennus tuotteen etikettiin. Pahvipakkaus taustalla. (Tea Tree Mist)

Kaipaatko lahjaideoita?

Erityisesti joulu voi olla streessavaa, sillä hyvien lahjojen keksiminen isolle joukolle ei ole helppoa. Tästä syystä olemme koonneet useita erilaisia valmiiksi koostettuja kokoelmalahjoja eri teemoilla. Näet valmiiksi koostetut useita eri tuotteita sisältävät lahjapakettimme yltä.

Helppo joululahja

Olemme koostaneet valmiit lahjapaketit sitä silmälläpitäen että niiden tuotteet sopivat mahdollisimman hyvin monentyyppisille ihotyypeille. Sinun ei siis tarvitse olla kosmetiikan asiantuntija, vaan voit rauhallisin mielin valita valmiista valikoimastamme sopivimman lahjapaketin.

Jos haluat, käärimme paketin myös puolestasi lahjapaperiin. Tällöin sinun tarvitsee vain avata postipaketti, ja sisällä on valmiiksi lahjakääritty lahjapaketti. Kirjoita vain korttiin vastaanottajan nimi ja lyhyt tervehdys ja lahja on valmis annettavaksi. Lahjojen ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa :)

Lahjaksi kosmetiikkaa

Kosmetiikka on hyvä lahja ihostaan huolehtivalle, ja laadukas korelainen eläinkokeeton kosmetiikka on vielä parempi! Anna lahja, joka menee käyttöön eikä jää joulun jälkeen käyttämättä lojumaan nurkkiin. Laadukas kosmetiikka on hellivä, hyödyllinen, hemmotteleva ja haluttu lahja!

Katso valmiit lahjatuotteemme yltä klikkaamalla tästä

0
OSTOSKORI