Ale!

I Love Haircare Lahjapaketti

 • Huippulaadukas eläinkokeeton korealainen kosmetiikka on trendikäs lahja
 • Valmiiksi valitut tuotteet, jotka sopivat helposti kenen tahansa ihonhoitorutiineihin
 • Jos et ole perillä kosmetiikasta, ei huolta: me huolehdimme siitä puolestasi
 • Halutessasi valmiiksi lahjapaperiin käärittynä
 • Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 50,88 €.Nykyinen hinta on: 40,00 €.

Huom! Tuote on poistunut valikoimastamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

Osastot: ,
Lisää suosikkeihin
 • Huippulaadukas eläinkokeeton korealainen kosmetiikka on trendikäs lahja
 • Valmiiksi valitut tuotteet, jotka sopivat helposti kenen tahansa ihonhoitorutiineihin
 • Jos et ole perillä kosmetiikasta, ei huolta: me huolehdimme siitä puolestasi
 • Halutessasi valmiiksi lahjapaperiin käärittynä

Loistava lahja hiuksistaan huolehtivalle! Ekologiset palatuotteet kosteuttavat hiuksia ja tekevät niistä pehmeät ja kiiltävät. Lämpömyssy ja hiuspohjan hierontaharja tekevät hiustenhoidosta elämyksellistä ja tehokasta. 100-prosenttisen vegaaninen lahja.

Korelainen kosmetiikka on tredikäs ja arvostettu lahja jokaiselle kehostaan huolehtivalle. Kaikki tuotteet tulevat valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet 100-prosenttisesti eläinkokeettomaan tuotantoon.

I Love Haircare lahjapaketti (tuotteiden yhteishinta normaalisti 50,88€) on nyt 40€!

Lahja sisältää:

 1. The Vegan Glow Original Shampoo Bar (palashamoo)
 2. The Vegan Glow Original Conditioner Bar (palahoitoaine)
 3. Yosmo Scalp Massage Brush (hierontaharja hiuspohjalle)
 4. Yosmo Deep Conditioning Heat Cap (syvähoitava lämpömyssy)

Mikäli haluat tuotteen valmiiksi lahjapakkaukseen käärittynä, kerrothan siitä tilaamisen lisätieto-kentässä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI