Syvähoitava lämpömyssy – Deep Conditioning Heat Cap

 • Hiusten syvähoitoon hoitoaineilla ja naamioilla
 • Auttaa hoitotuotteita imeytymään syvälle hiuksiin
 • Sopii kaikille hiustyypeille
 • Vedenpitävä
 • Yksi koko
 • Lue lisää

6,90 

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Yosmo logo
Valmistaja: Yosmo YOSMO on tanskalainen, kauneuteen keskittyvä brändi, jonka tuotteet myös suunnitellaan Tanskassa.
Katso myös muut Yosmo tuotteet
Osasto:
Valmistaja:Yosmo
Lisää suosikkeihin
 • Hiusten syvähoitoon hoitoaineilla ja naamioilla
 • Auttaa hoitotuotteita imeytymään syvälle hiuksiin
 • Sopii kaikille hiustyypeille
 • Vedenpitävä
 • Yksi koko

Syvähoitava lämpömyssy varmistaa hoitotuotteiden tunkeutumisen syvälle hiuksiin, jolloin niiden vaikutus on monta kertaa tehokkaampi. Alumiini pitää lämmön myssyn sisällä ja kuminauha varmistaa, että myssy istuu päässä mukavasti. Lämpömyssy on helppo puhdistaa seuraavaa käyttökertaa varten.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI