Kosteuttava hyaluronihappoja sisältävä geelinaamio

Hyaluronic Acid Deep Moisture Water Mask

(1 tuotearvio)
  • Sisältää kolmea erityyppistä hyaluronihappoa, joiden avulla naamio kosteuttaa ihoa intensiivisesti.
  • Parantaa ihon rakennetta ja tekee siitä kimmoisan.
  • Patentoitu MG:geelinaamio sisältää kosteussuojan, jonka avulla se muotoutuu helpommin kasvojesi muotoihin.
  • Lue lisää

2,50 25ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Isntree logo
Valmistaja: Isntree Isntreen missio on kehittää tuotteita käyttäen ainoastaan iholle turvallisia ja luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotta saataisiin aikaan mahdollisimman tehokkaita ihonhoitotuloksia!
Katso myös muut Isntree tuotteet
Osastot: ,
Valmistaja:Isntree
Lisää suosikkeihin
  • Sisältää kolmea erityyppistä hyaluronihappoa, joiden avulla naamio kosteuttaa ihoa intensiivisesti.
  • Parantaa ihon rakennetta ja tekee siitä kimmoisan.
  • Patentoitu MG:geelinaamio sisältää kosteussuojan, jonka avulla se muotoutuu helpommin kasvojesi muotoihin.

Geelinaamio on todellinen kosteuspommi ihollesi! Se pitää kuivan ihon kosteutettuna pitkään kosteuttavan hyaluronihapon avulla.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kuiva iho

EAN-tuotekoodi: 8809563477456

Kosteuttaa ja elvyttää ihoa.

Puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen levitä naamio tasaisesti kasvoille. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista naamio ja hiero ylimääräinen essence kevyesti iholle.

1 arvio tuotteelle Hyaluronic Acid Deep Moisture Water Mask

  1. Milan

    Tämä on yksi parhaista maskeista mitä olen kokeillut, sopii todella hyvin kasvoille ja maskin materiaali on erilainen kuin muissa kokeilemissani. Kosteuttaa ihanasti ja voin suositella kyllä ihan kaikille!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI