Rauhoittava kasvonaamio

Active Red Flower Mask Set

  • Elinvoimaa ja energiaa: virkistää ja ravitsee karheaa ja väsynyttä ihoa aprikoosinkukan punaisella energialla.
  • Intensiivistä hoitoa samealle ja kuivalle iholle.
  • Pehmeämpi iho seitsemäntoista eri aminohapon yhdistelmän avulla.
  • Hyvin istuva kangasnaamio täynnä voidetta: erittäin ohut ja napakasti istuva naamio pysyy täydellisesti ja valumatta kasvoilla, jolloin ihosi saa täyden hyödyn naamion ravitsevasta hoitonesteestä.
  • Lue lisää

2,50 30ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Hyggee logo
Valmistaja: Hyggee “Keskitymme siihen, mitä ihosi todella tarvitsee”, kertoo Hyggee motossaan.
Katso myös muut Hyggee tuotteet
Osastot: ,
Valmistaja:Hyggee
Lisää suosikkeihin
  • Elinvoimaa ja energiaa: virkistää ja ravitsee karheaa ja väsynyttä ihoa aprikoosinkukan punaisella energialla.
  • Intensiivistä hoitoa samealle ja kuivalle iholle.
  • Pehmeämpi iho seitsemäntoista eri aminohapon yhdistelmän avulla.
  • Hyvin istuva kangasnaamio täynnä voidetta: erittäin ohut ja napakasti istuva naamio pysyy täydellisesti ja valumatta kasvoilla, jolloin ihosi saa täyden hyödyn naamion ravitsevasta hoitonesteestä.

Kangasnaamio on muotoiltu kasvoille sopivaksi, se ravitsee väsynyttä ja kuivaa ihoa välittömästi sekä tekee ihosta terveen ja säteilevännäköisen.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kuiva iho

EAN-tuotekoodi: 8809614954035

Ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Naamio toimii parhaiten, kun se säilytetään ja käytetään huoneenlämmössä.

Puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen levitä naamio kasvoille niin, että se asettuu tasaisesti ja miellyttävästi. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista naamio ja hiero ylimääräinen hoitoneste ihoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Adenosiini ihonhoidossa

Adenosiini, luonnollisesti juonteita ja ryppyjä vastaan

Tuote sisältää adenosiinia joka on suosittu luonnollinen anti-age ainesosa. Sen tärkeimmät vaikutukset ihonhoidossa ovat juonteiden ja ryppyjen vähentäminen, mutta sen lisäksi se tunnetaan ihoa korjaavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.

Adenosiini on luonnollinen ainesosa - Sitä esiintyy luontaisesti ihmisen kehossa, ja sitä käytetään myös lääketieteessä. Lisää tietoa adenosiinista löydät blogikirjoituksestamme Adenosiini ihonhoidossa!

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI