Satiinityynyliina

Silkkinen tyynyliina tekee hyvää iholle ja hiuksille, mutta valitettavasti silkin valmistusprosessiin kuuluu silkkiä valmistavien silkkiäistoukkien tuhoaminen. Lue lisää

7,50 

Lisää suosikkeihin
Valmistaja: Hansleep EU Katso muut Hansleep EU tuotteet
Osasto:
Valmistaja:Hansleep EU

Silkkinen tyynyliina tekee hyvää iholle ja hiuksille, mutta valitettavasti silkin valmistusprosessiin kuuluu silkkiä valmistavien silkkiäistoukkien tuhoaminen. Valitse silkin sijaan eettinen satiini, joka tyynyliinassa toimii lähes silkin tavoin ja on silkkiä kestävämpi vaihtoehto.

Satiinityynyliina, valmistaja Hansleep (Premium-laatuinen satiinityynyliina. Ökö-Tex 100 sertifikoitu. Valmistusmateriaali 100% polyesteri.)

Hyödyt:
Sileä materiaali vähentää kitkaa, ja on hyväksi iholle ja hiuksille.

Pesu:
Käsinpesu tai konepesu matalissa lämpötiloissa (30c) hellävaraisella ohjelmalla.

  • Tavalliseen tyynyliinaan verrattuna satiini luo vähemmän kitkaa hiusten ja kankaan väliin ja suojaa näin hiuksia takkuuntumiselta ja kaksihaaraisilta sekä vähentää katkeilusta johtuvaa hiustenlähtöä.
  • Ehkäisee ryppyjä sekä kosteuden haihtumista iholta unen aikana.

Hoito:

Käsinpesu tai konepesu matalassa lämpötilassa (30 astetta), hellävarainen linkous

MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

Harmaa, Kirkas laivastonsininen, Pinkki ruusu, Samppanja, Vaalea beige

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI