Satiininen kiharrussetti (kihartaa hiukset kuumentamatta)

Satiininen kiharrussetti

Tee-se-itse hiustenkiharrussetti ei vaadi kuumentamista, vaan koostuu vaahtomuovisesta kiharrustangosta ja kahdesta satiinisesta hiusdonitsista. Näillä auringonlaskunvärisillä kiharrusvälineillä loihdit hiuksiisi upeat kiharat tai laineet ilman kuumentamisen aiheuttamia hiusvaurioita… Uutta, nyt myös uuden Barbie-elokuvan teemainen kiharrussetti (katso myös tyynyliina)! Lue lisää

26,50 

Lisää suosikkeihin
Kitsch logo
Valmistaja: Kitsch Kitsch on naisomisteinen, globaali brändi, jonka laajaan valikoimaan kuuluu laadukkaita hiusten- ja vartalonhoitotuotteita sekä kauneudenhoitovälineitä, joiden avulla päivittäisen kauneudenhoitorutiinisi sujuvat vaivatta.
Katso myös muut Kitsch tuotteet
Poikkeus toimitusajoissa! Olemme lomalla 30.06. saakka: Voit kuitenkin jättää ennakkotilauksen, ja toimitamme tilaukset pikimitten lomamme jälkeen. Toimituskulut alkaen 5,90€, yli 50€ tilaukset toimituskuluitta.
Lue lisää toimitus/maksutavoista
Osasto:
Valmistaja:Kitsch

Tee-se-itse hiustenkiharrussetti ei vaadi kuumentamista, vaan koostuu vaahtomuovisesta kiharrustangosta ja kahdesta satiinisesta hiusdonitsista. Näillä auringonlaskunvärisillä kiharrusvälineillä loihdit hiuksiisi upeat kiharat tai laineet ilman kuumentamisen aiheuttamia hiusvaurioita. Setin satiinimateriaali suojaa hiuksiasi katkeilulta ja nestehukalta. Voit huoletta kihartaa hiukset nukkuessasi tai päiväsaikaan.

Uutta, nyt myös uuden Barbie-elokuvan teemainen kiharrussetti (katso myös tyynyliina)!

EAN-tuotekoodi: 0819677027568

Voit huoletta kihartaa hiukset nukkuessasi tai päiväsaikaan.

Katso lyhyt esittelyvideo kuvien kohdalta, saadaksesi lisäohjeita kiharrussetin käytöstä.

Kuvio

Malibu Barbie – Heatless, Sunset Tie Dye- Heatless

EAN: 0819677027568

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI