Afrikkalaiset ja aasialaiset etniset designkorvakorut

Etniset korvakorut

(1 tuotearvio)

Korvakoruja valmistaa Ranskan Annecysta tuleva taiteilija Christelle (Sunkris), joka on asunut pitkiä aikoja Afrikassa sekä Guyanassa Etelä-Amerikassa. Etninen design on asuinpaikkojen myötä muodostunut hänen inspiraationsa lähteeksi. Christelle käyttää töissään usein helmiä, Miyukin siemenhelmiä tai puuhelmiä, höyheniä, vahattua puuvillaa ja erilaisia printtejä. Lue lisää

20,00 38,00 

Lisää suosikkeihin
Valmistaja: Sunkris Katso muut Sunkris tuotteet
Poikkeus toimitusajoissa! Olemme lomalla 30.06. saakka: Voit kuitenkin jättää ennakkotilauksen, ja toimitamme tilaukset pikimitten lomamme jälkeen. Toimituskulut alkaen 5,90€, yli 50€ tilaukset toimituskuluitta.
Lue lisää toimitus/maksutavoista
Osastot: ,
Valmistaja:Sunkris

Afrikkalaiset ja aasialaiset etniset designkorvakorut loihtivat tyyliisi yksilöllisen, erottuvan vivahteen. Omaleimaiset, boheemit ja höyhenenkevyet korvakorut virkistävät käyttäjänsä olemuksen iloisenraikkailla, muodikkailla väreillään. Korvakorut sopivat monenlaisiin asuihin ja tilaisuuksiin, olipa kyse sitten arkityylistä tai suurista juhlista.

 

Korvakorut sopivat monenlaisiin asuihin ja tilaisuuksiin, olipa kyse sitten arkityylistä tai suurista juhlista.

Kuvio

BB08, BNR3, BOO14, BOR11, BRB9, BTO13, CGB08, CJR11, EVB1, GVE12, OFO07, PBB04, PBJ12, PVJ3

1 arvio tuotteelle Etniset korvakorut

  1. K.M. (varmistettu kirjoittaja)

    Todella kauniit korvakorut! Keräsivät paljon kehuja. Mutta heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen kun koru putosi lattialle, niin lasiosa irtosi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI