Hierontakivi Gua Sha Lifting Tool (Black Obsidian)

Ihoa kohottavan Gua Sha -hierontakiven säännöllinen käyttö stimuloi ihon kollageenituotantoa ja edistää lymfanestekiertoa. Lue lisää

19,50 

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Valmistaja: LAVAY Paris Katso muut LAVAY Paris tuotteet
Osasto:
Valmistaja:LAVAY Paris
Lisää suosikkeihin

Ihoa kohottavan Gua Sha -hierontakiven säännöllinen käyttö stimuloi ihon kollageenituotantoa ja edistää lymfanestekiertoa. Lisäksi säännöllinen käyttö lisää kudosten hapensaantia ja edistää lihasten rentoutumista, mikä tekee ihostasi pehmeämmän, kiinteämmän ja nuorekkaamman.

Hierontakiven avulla voit lievittää stressiä ja rentouttaa lihaksia myös muualla kehossasi. Lihasjännitys ja stressi aiheuttavat monia iho-ongelmia, esimerkiksi ennenaikaista ikääntymistä, ärtynyttä ihoa, tummia silmänalusia sekä aknea.

Huom: Älä käytä hierontakiveä, jos kasvoissasi on Botoxia tai täyteaineita tai jos olet raskaana.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Normaali iho

EAN-tuotekoodi: 3770004480494

Musta obsidiaani tunnetaan laavalasina, joka sisältää runsaasti piioksidia. Luonnonkivi muotoutuu helposti miellyttäväksi käyttää ja koskettaa ihoa. Sileän, muotoillun kiven säännöllinen käyttö edistää ihon lymfanestekiertoa ja orvaskeden hapensaantia. Kasvohieronta edistää lisäksi hoitotuotteiden imeytymistä ihoon, vähentää turvotusta, tummia silmänalusia sekä juonteita ja kiinteyttää ihoa saaden sen näyttämään nuorekkaammalta. Jos haluat viilentää ihoa, laita Gua Sha jääkaappiin kymmenen minuutin ajaksi ennen käyttöä.

Puhdista kasvot tavalliseen tapaan. Levitä iholle hoitonestettä, seerumia tai öljyä. (Öljyn avulla kivi liukuu helposti iholla. Halutessasi voit lisätä hoitotuotteet vasta jälkikäteen.)

Toista liikkeet kahdesti.

Aloita kasvohieronta kaulasta. Sivele kaulaa kiven kaarevalla osalla alhaalta ylöspäin aloittaen oikealta puolelta. Etene kaulan sivuille. Kaulan keskiosan voit hieroa varovaisesti kiven syvennysosalla. Kaulan jälkeen, siirry leuan alle edeten alhaalta ulos.

Käy erikseen läpi kasvojen molemmat puolet.

  1. Sivele leukalinjaa kiven syvennysosalla, jätä leukaluu keskelle syvennystä. Aloita leuan keskeltä ja etene kohti korvaa. Vaihda hierontapääksi kiven pitkä sivu ja hiero leuan alaosa uudelleen.
  2. Hiero poskipään alla olevat puremalihakset kiven syvennysosalla – paina napakasti ja etene suupielestä kohti korvaa.
  3. Hiero poskipäät ja silmänaluset nenänpielestä kohti korvaa. Käytä silmänalusiin kiven syvennysosaa tai kapeaa kärkeä.
  4. Vedä syvennysosalla kulmakarvan alusta kohti ohimoa kulmakarvan mukaisesti niin, että kulmakarva jää syvennyksen keskelle.
  5. Vaihda kiven pitkään sivuun ja sivele kulmakarvoista ylöspäin otsaan kohti hiusrajaa. Aloita kulmakarvan alkukohdasta ja etene kolmessa osiossa kohti kulmakarvan loppupäätä.
  6. Sivele kiven pitkällä sivulla otsaa keskeltä ulospäin kohti ohimoja.

Paina lopuksi kiven syvennysosa nenän yläosaan, kulmakarvojen alapuolelle silmien väliin. Paina noin sekunnin ajan ja hellitä. Toista n. 5 kertaa.

Huomioi, että iho saattaa punoittaa hieronnan aikana ja jälkeen, kun verenkierto vilkastuu. Tämä on normaalia ja tasoittuu nopeasti. Gua Sha:ta kannattaa käsitellä napakan hellävaraisesti – hieronnan tulee tuntua, mutta iho ei saa venyä, eikä mustelmia tule syntyä.

Huom: Älä käytä hierontakiveä, jos kasvoissasi on Botoxia tai täyteaineita tai jos olet raskaana.

Musta obsidiaani – vulkaaninen kivi

Vinkki: Klikkaa ainesosan nimeä etsiäksesi muita tuotteita joissa on kyseistä ainesosaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI