Kirkastava seerumi

Super Balance Brightening Ampoule

(1 tuotearvio)
  • Edistää ihon terveyttä ja tekee ihosta hehkuvan
  • Syväkosteuttaa ja kirkastaa ihoa
  • Lue lisää

20,00 30ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Barr logo
Valmistaja: Barr BARR on korealainen 100-prosenttisen vegaani brändi, joka kannattaa minimalistista ja kestävää elämäntapaa, johon sisältyy vaivaton eläminen, ylimääräisistä tavaroista luopuminen ja stressitön elämä.
Katso myös muut Barr tuotteet
Osastot: , , , , , , , , , , , ,
Valmistaja:Barr
Lisää suosikkeihin
  • Edistää ihon terveyttä ja tekee ihosta hehkuvan
  • Syväkosteuttaa ja kirkastaa ihoa

Minimalistinen seerumi (ampoule) sisältää rauhoittavaa vihreää teetä, kirkastavaa niasiiniamidia ja tehokkaasti kosteuttavaa seitsemän eri hyaluronihappomolekyylin yhdistelmää. Veden sijasta kirkastava seerumi on formuloitu 81-prosenttisesti tuotteen pääraaka-aineella – teepensaan (Camellia Sinensis) lehdillä. Vihreä tee sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka edistää ihon terveyttä ja tekee siitä hehkuvan. Tuote sisältää lisäksi hypoallergeenista, kirkastavaa ainesosaa eli niasiiniamidia (B3-vitamiini), joka yhdessä seitsemän eri hyaluronihappomolekyylin kanssa tunkeutuu syvälle ihoon, kosteuttaa ja sitoo kosteuden iholle.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kaikki ihotyypit, erityisesti hyperpigmentaatiosta kärsivä iho

EAN-tuotekoodi: 8809567929838

Kosteuttaa, silottaa ryppyjä ja häivyttää tummia läiskiä.

Ihon puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, levitä iholle 3-4 tippaa seerumia ja taputtele ihoa, kunnes tuote on täysin imeytynyt.

1 arvio tuotteelle Super Balance Brightening Ampoule

  1. K.M. (varmistettu kirjoittaja)

    Todella miellyttävän tuntuinen seerumi, kosteuttaa mukavasti herkän ihon.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

An / Areum Beauty

Niasiiniamidi + Vihreä Tee = Winning!

Olen kova niasiiniamidi-fani, ja Barr Super Balance Brightening Ampoule sisältää niasiiniamidia 2% ja lisäksi c-vitamiinia sisältävää Vihreää teetä. Yhdistelmä toimii hyvin akneherkälle iholleni ja auttaa peittämään aknearpia ja hyperpigmentaatiota. Heleyttävän vaikutuksen lisäksi se on erittäin kosteuttava, ja seerumi imeytyy iholleni nopeasti kiitos juoksevan tekstuurin. Barrin seerumi onkin vakiovieras kasvojenhoitorutiinissani 🙂

– An / Areum Beauty

Adenosiini ihonhoidossa

Adenosiini, luonnollisesti juonteita ja ryppyjä vastaan

Tuote sisältää adenosiinia joka on suosittu luonnollinen anti-age ainesosa. Sen tärkeimmät vaikutukset ihonhoidossa ovat juonteiden ja ryppyjen vähentäminen, mutta sen lisäksi se tunnetaan ihoa korjaavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.

Adenosiini on luonnollinen ainesosa - Sitä esiintyy luontaisesti ihmisen kehossa, ja sitä käytetään myös lääketieteessä. Lisää tietoa adenosiinista löydät blogikirjoituksestamme Adenosiini ihonhoidossa!

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI