Mieto kuorintageeli

PHA Peeling Gel

(1 tuotearvio)
  • Hellävarainen ja mieto
  • 2-vaiheinen kuorinta
  • Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa
  • Lue lisää

16,50 70ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Benton logo
Valmistaja: Benton Bentonin missio on panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin, ja tehdä tuotteita jotka eivät sisällä haitallisia ainesosia, auttavat ihoa pysymään terveenä ja nuorentavat ikääntyvääkin ihoa.
Katso myös muut Benton tuotteet
Osastot: , , , , , , , , , , , , , , ,
Valmistaja:Benton
Lisää suosikkeihin
  • Hellävarainen ja mieto
  • 2-vaiheinen kuorinta
  • Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa

Mieto PHA kuorintageeli sisältää fyysisesti ihoa kuorivaa selluloosaa, sekä yhä suositumpaa hellävaraista PHA-happoa, joka kuorii ihoa kemiallisesti. Tuotteen keramidit rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa ja hyaluronihappo sitoo kosteuden ilmasta ja lukitsee sen iholle. Tämä mieto 2-vaiheinen, poishuuhdeltava kuorintageeli kuorii siis ihoasi sekä fyysisesti, että kemiallisesti.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kaiki ihotyypit, erityisesti karhea ja samea iho

EAN-tuotekoodi: 8809566990556

Kuorii ihosi hellävaraisesti sekä rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Puhdistuksen jälkeen levitä pienehkä määrä tasaisesti kuivalle iholle. Vältä tuotteen joutumista silmänympärysiholle ja suuhun. Hiero tuote kasvoille pehmeästi sormenpäillä 1-2 minuutin ajan, poistaaksesi iholta kuolleita ihosoluja. Keskity T-alueeseen (otsa, nenänvarsi ja leuka) ja hiero poskien alue hyvin varovaisesti. Huuhtele kasvot lopuksi haalealla vedellä. Kuorintageeliä suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa iltarutiinin yhteydessä.

1 arvio tuotteelle PHA Peeling Gel

  1. Katja

    Tämä hellävarainen kuorinta sopii herkälle iholleni, lopputuloksena hyvin pehmeä ja kuulas iho.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI