Kätevä matkapakkaus

Travel Kit (THE BEST PART VER.)

(1 tuotearvio)
 • Matkapakkaus sisältää neljä TSA (Yhdysvaltain turvallisuusviranomainen) -hyväksyttyä minituotetta, jotka voit helposti pakata matkalle mukaan. Näin sinun ei tarvitse luopua ylellisestä ihonhoidosta matkallakaan.
  1. Cleanse Me Softly Milk Cleanser (30ml) *Vegaaninen
  2. Time Is Running Out Mist (30ml) * Vegaaninen
  3. Stay With Me Day Cream (15ml)
  4. You Look So Young Night Cream (7ml)
 • Lue lisää

18,87 

Huom! Tuote on poistunut valikoimastamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

Sioris logo
Valmistaja: Sioris Tuoreet, kausittaiset, paikalliset ja luonnonmukaisesti viljellyt ainesosat, intohimoinen suhtautuminen turvalliseen ihonhoitoon sekä ympäristöystävälliset pakkaukset.
Katso myös muut Sioris tuotteet
Osastot: ,
Valmistaja:Sioris
Lisää suosikkeihin
 • Matkapakkaus sisältää neljä TSA (Yhdysvaltain turvallisuusviranomainen) -hyväksyttyä minituotetta, jotka voit helposti pakata matkalle mukaan. Näin sinun ei tarvitse luopua ylellisestä ihonhoidosta matkallakaan.
  1. Cleanse Me Softly Milk Cleanser (30ml) *Vegaaninen
  2. Time Is Running Out Mist (30ml) * Vegaaninen
  3. Stay With Me Day Cream (15ml)
  4. You Look So Young Night Cream (7ml)

EAN-tuotekoodi: 8809083996598

Matkapakkauksen avulla voit ottaa korealaisen ihonhoitorutiinin mukaasi kun matkustat.

Poista meikki ja syväpuhdista iho Cleanse Me Softly -puhdistusmaidolla (30ml).

Suihkauta Time Is Running Out -suihketta (30ml) aina kun ihosi tuntuu kaipaavan lisäkosteutusta.

Lukitse aamuisin kosteus iholle Stay With Me  -päivävoiteella (15ml).

Käytä illalla tamanuöljyä sisältävää You Look So Young -yövoidetta (7ml), joka ravitsee ja rauhoittaa matkustamisen rasittamaa ihoasi.

1. Cleanse Me Softly Milk Cleanser: Prunus Mume Fruit Water (61%)Macadamia Ternifolia Seed OilWaterGlycerinLauryl GlucosideIsoamyl LauratePolyglyceryl10 OleateCetearyl AlcoholHydrogenated Vegetable OilSorbitan Isostearate Näytä loputkin ainesosat

Vinkki: Klikkaa ainesosan nimeä etsiäksesi muita tuotteita joissa on kyseistä ainesosaa!

1 arvio tuotteelle Travel Kit (THE BEST PART VER.)

 1. K.M. (varmistettu kirjoittaja)

  Travel Kit on ollut minulla mukana jo parilla matkalla, ja vielä on tuotteita reilusti jäljellä. Kompakti setti hellävaraisia tuotteita reissaajan ihonhoitoon.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI