Korallinsävyinen luomiväripaletti Dailism Eye Palette Coral Essay

 • 8 pehmeää ja kimaltavaa sävyä saavat silmäsi hehkumaan
 • Puuterimaisen, silkkisen koostumuksen ansiosta eri sävyjä on helppo sekoitella ja luomiväri myös levittyy helposti luomille
 • Ei jätä luomelle rasvaista tuntua, eikä hilseile tai varise pois
 • Pakkaus sisältää kompaktin peilin, jonka ansiosta tuotetta on helppo käyttää missä vain
 • Pieni, kaksipäinen sivellin auttaa levittämään luomiväriä tarkasti myös hankalille, tarkkuutta vaativille alueille silmien ympärillä
 • Lue lisää

24,90 

Huom! Tuote on poistunut valikoimastamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

Heimish logo
Valmistaja: Heimish Heimish on perustettu vuonna 2016, ja aina siitä lähtien Heimish on määrätietoisesti kehittänyt brändiään kohti valtavaa ihonhoito- ja meikkituotteiden valikoimaa.
Katso myös muut Heimish tuotteet
Osastot: ,
Valmistaja:Heimish
Lisää suosikkeihin
 • 8 pehmeää ja kimaltavaa sävyä saavat silmäsi hehkumaan
 • Puuterimaisen, silkkisen koostumuksen ansiosta eri sävyjä on helppo sekoitella ja luomiväri myös levittyy helposti luomille
 • Ei jätä luomelle rasvaista tuntua, eikä hilseile tai varise pois
 • Pakkaus sisältää kompaktin peilin, jonka ansiosta tuotetta on helppo käyttää missä vain
 • Pieni, kaksipäinen sivellin auttaa levittämään luomiväriä tarkasti myös hankalille, tarkkuutta vaativille alueille silmien ympärillä

Kahdeksan eri värisävyä sisältävä luomiväripaletti tulee käytännöllisessä, peilillisessä kotelossa. Pakkaukseen sisältyy myös kaksipäinen sivellin. Silkkinen luomiväri levittyy kevyinä, helposti lisättävinä kerroksina. Paletin korallinsävyt sekoittuvat virheettömästi keskenään ja niitä on helppo yhdistellä.

EAN-tuotekoodi: 8809481760746

Eloisat värisävyt auttavat luomaan kasvoillesi upean ilmeen. Täydellisiä värejä kevääseen ja päivittäiseen meikkaamiseen.
Levitä sopiva määrä väriä kevyesti luomille sormenpäillä tai siveltimellä.
[Pure Peach] TalcMica (CI 77019)SilicaTitanium Dioxide (CI 77891)Neopentyl Glycol DiethylhexanoateDimethiconePhenyl TrimethiconeMacadamia Ternifolia Seed OilShorea Robusta Seed ButterMagnesium Myristate Näytä loputkin ainesosat

Vinkki: Klikkaa ainesosan nimeä etsiäksesi muita tuotteita joissa on kyseistä ainesosaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI