Kosteuttava ja rauhoittava kangasnaamio

Spot Saver Mugwort Gauze Mask

  • Sisältää marunauutetta, joka rauhoittaa ihoa tehokkaasti.
  • Hengittävä, harsokankainen naamio ei ärsytä ihoa.
  • Parantaa ihon öljy-kosteus -tasapainoa, ravitsee ja kosteuttaa väsynyttä ja kuivaa ihoa.
  • Estää kosteuden haihtumista ja tekee ihosta pehmeän. Sisältää kosteuttavia ainesosia, eikä jätä iholle tahmaista tunnetta.
  • Lue lisää

2,50 25ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Isntree logo
Valmistaja: Isntree Isntreen missio on kehittää tuotteita käyttäen ainoastaan iholle turvallisia ja luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotta saataisiin aikaan mahdollisimman tehokkaita ihonhoitotuloksia!
Katso myös muut Isntree tuotteet
Osastot: ,
Valmistaja:Isntree
Lisää suosikkeihin
  • Sisältää marunauutetta, joka rauhoittaa ihoa tehokkaasti.
  • Hengittävä, harsokankainen naamio ei ärsytä ihoa.
  • Parantaa ihon öljy-kosteus -tasapainoa, ravitsee ja kosteuttaa väsynyttä ja kuivaa ihoa.
  • Estää kosteuden haihtumista ja tekee ihosta pehmeän. Sisältää kosteuttavia ainesosia, eikä jätä iholle tahmaista tunnetta.

Miellyttävä harsonaamio kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää ihoa.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Herkkä ja ärtynyt iho

EAN-tuotekoodi: 8809800940224

Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen levitä naamio kasvoille niin, että se istuu tasaisesti ja miellyttävästi. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista naamio ja hiero ylimääräinen essence kevyesti iholle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI