Kosteuttava, vitamiineja sisältävä kangasnaamio

My Signature Vita Red Mask

Tärkeimmät ainesosat: C-vitamiini, B3-vitamiini, E-vitamiini, vitamiinipuuvesi, teepuuvesi Lue lisää

2,00 

Huom! Tuote on poistunut valikoimastamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

Tia
Valmistaja: Tia'm Tiamin periaatteena on kunnioittaa jokaisen omaa, uniikkia kauneutta iho-ongelmineen.
Katso myös muut Tia'm tuotteet
Osastot: ,
Valmistaja:Tia'm
Lisää suosikkeihin
  • Vaaleanpunainen kangasnaamio sisältää runsaasti kirkasta essenceä.
  • Hehkuva iho: runsaasti C-vitamiinia sisältävä essence kirkastaa ihon ja tekee siitä hehkuvan.
  • Kosteusmuuri herkälle iholle: vihreä tee rauhoittaa ulkoisten tekijöiden rasittamaa, herkkää ihoa ja pantenoli palauttaa ihon kimmoisuuden sekä kosteuttaa tehokkaasti.
  • Ravitsevaa vitamiinihoitoa: naamio sisältää antioksidanttisia C- ja E-vitamiineja, jotka yhdessä ravitsevat kuivaa ihoa ja tehostavat ihon kosteusbarriäärin toimintaa, joka taas auttaa vahvistamaan ja suojaamaan ihoa.

Kosteuttava, vitamiineja sisältävä kangasnaamio ravitsee, elvyttää ja nuorentaa ihoa. Silkkinen naamio sopii kaikenmuotoisille kasvoille miellyttävästi ja sisältää runsaasti aktiivisia aineita. Pakkauksen sisältämän ylimääräisen essencen voit käyttää vaikkapa kaulan ja dekolteen alueelle tuomaan luonnollista hehkua.

Kosteuttava naamio kirkastaa sameaa ja epätasaista ihoa. Rauhoittaa ärtynyttä ja herkkää ihoa. Kosteuttaa kuivaa ihoa ja hoitaa ihoasi runsailla vitamiineilla. Erinomainen tuote herkälle iholle.

Puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen levitä naamio tasaisesti kasvoille. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista naamio ja hiero hellästi ylimääräinen essence iholle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI