Cica Live – rohtosammakonputki (Centella Asiatica) kangasnaamio

Cica Live Ampoule Mask

  • Kosteuttava ampulli / seerumi: rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää ihoa.
  • Mikrokuitukangas: sopii kasvojesi muotoihin ja ravitsee ihoa.
  • Cica Live – rohtosammakonputki (Centella Asiatica): ydinainesosa, löytyy ainoastaan Heimishiltä. Rohtosammakonputken lehtiuute on valmistettu Vege Live -teknologian avulla, ainesosa on erittäin hellävarainen ja sopii täydellisesti hoitamaan herkkää ihoa.
  • Lue lisää

2,50 25g

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Heimish logo
Valmistaja: Heimish Heimishin tuotteet edustavat luonnollista, uniikkia K-beauty kosmetiikkaa.
Katso myös muut Heimish tuotteet
Osastot: ,
Valmistaja:Heimish
Lisää suosikkeihin
  • Kosteuttava ampulli / seerumi: rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää ihoa.
  • Mikrokuitukangas: sopii kasvojesi muotoihin ja ravitsee ihoa.
  • Cica Live – rohtosammakonputki (Centella Asiatica): ydinainesosa, löytyy ainoastaan Heimishiltä. Rohtosammakonputken lehtiuute on valmistettu Vege Live -teknologian avulla, ainesosa on erittäin hellävarainen ja sopii täydellisesti hoitamaan herkkää ihoa.

Happotasapainotetun kangasnaamion pH on iholle ihanteellinen 5.5. Naamio ravitsee, hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoasi.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Herkkä, ärtynyt ja akneen taipuvainen iho

EAN-tuotekoodi: 8809481761262

Rauhoittaa punoittavaa ja ärtynyttä ihoa.

Puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, levitä naamio mahdollisimman tasaisesti kasvoille. Anna naamion vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista naamio ja hiero hellästi ylimääräinen seerumi kasvoille tai muualle kehoon, kunnes se on täysin imeytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI