Ekologinen shampoo

Original Shampoo Bar

(2 tuotearviota)

Huom! Tuote on poistunut valikoistamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

 • Sisältää kameliaöljyä ja arganöljyä
 • Kosteuttaa ja ravitsee hiuksia sekä stimuloi hiustenkasvua
 • Ei sisällä silikoneja eikä sulfaatteja
 • Ekologinen valinta
 • Lue lisää

11,50 100g

Huom! Tuote on poistunut valikoimastamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

The Vegan Glow logo
Valmistaja: The Vegan Glow The Vegan Glow on brändi, joka uskoo vahvasti yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin tuotteisiin, joiden raaka-aineissa on käytetty EWG green -hyväksyttyjä ainesosia.
Katso myös muut The Vegan Glow tuotteet
Osastot: , , , , ,
Valmistaja:The Vegan Glow
Lisää suosikkeihin

Huom! Tuote on poistunut valikoistamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

 • Sisältää kameliaöljyä ja arganöljyä
 • Kosteuttaa ja ravitsee hiuksia sekä stimuloi hiustenkasvua
 • Ei sisällä silikoneja eikä sulfaatteja
 • Ekologinen valinta

Innovatiivisen koostumuksen ja ekologisen pakkauksen vuoksi The Vegan Glow Original -palashampoo on ainoa hiustenhoitotuote, jonka todella tarvitset. Palashampoo sisältää hiusten hyvinvointia lisääviä ainesosia, kuten kameliaöljyjä ja arganöljyjä, jotka auttavat avaamaan päänahan huokosia ja stimuloivat hiustenkasvua, pitäen samalla hiukset kosteutettuina. Hiuksesi tuntuvat pehmeiltä ja taipusilta. Palashampoon sisältämä e-vitamiini, antioksidantit sekä arganöljyn hyvät rasvahapot parantavat hiusten elastisuutta ja lisäävät niihin kiiltoa. The Vegan Glow Original -palashampoo sisältää valikoituja EWG green level -ainesosia, joiden ansiosta sen pH-arvo on hiuspohjalle sopiva 5.5±1. Palashampoo ravitsee ja suojaa hiuksia, eikä sisällä haitallisia silikoneja tai sulfaatteja. Vegan Glow Original -palashampoo on ympäristöystävällinen ja ekologinen valinta.

EAN-tuotekoodi: 8809528630889

Pitää hiukset kosteutettuina ja stimuloi hiustenkasvua. Ekologinen valinta.

Kastele hiukset, vaahdota palashampoota kädessäsi ja hiero vaahtoa päänahkaan ja märkiin hiuksiin. Hiero päänahkaa sormenpäilläsi ja huuhtele lopuksi shampoo pois haalealla vedellä. Säilytä palashampoo sisalpussissa ja ripusta pussi kuivumaan aina käytön jälkeen. Näin shampoo kestää pidempään ja säästät samalla ympäristöä.

2 arviota tuotteelle Original Shampoo Bar

 1. Anne Harju (varmistettu kirjoittaja)

  Mahtava yllätys! En ole ennen kokeillut palasaippuoita, luulin että rasvainen ja tahmainen, mutta vielä mitä! Pehmeä, hyvin vaahtoutui ja erittäin riittoisa! Ja mikä parasta, hiukset tuntuivat helposti käsiteltäviltä. Myös haastava nuori mies kokeili ja tykkäsi! 👍 Tätä ehdottomasti pukinkonttiin!

 2. jenni.p.lammi (varmistettu kirjoittaja)

  Hiukseni ovat luonnonkiharat ja siis kaipaavat kosteutta luonnollisesti, tämä vaikuttaa olevan ainakin omaan hiukseen ja päänahkaan sopiva. Minulla on kokemusta muutaman vuoden palashampoo käytöltä ja tämä on erityisen mukava tuote. Se vaahtoaa hyvin, joka lämmittää pitkään vaahto-pesuun tottunutta ajattelemaan, että hiukset ovat puhtaat. Muoto on myös oikein mukava pyöreänä, alusta saakka oikein sopivan muotoinen käsiin. Myös haju on oikein hyvä itselle, sellainen kivan luonnollinen. Suosittelen vahvasti!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Kuvassa kaksi palashampoota, toinen on vaahdotettu valkoisella pinnalla. Toinen puoleksi säilytyspussissa.

Ympäristöystävällinen shampoo

Original Shampoo Bar on ekologinen shampoo: Tuotetta ei ole pakattu muoviin, se ei sisällä sulfaatteja eikä silikoneja, ja se on käytössä riittoisa. Palashampoohon verrattuna perinteiset nestemäiset shampoot käyttävät moninverroin resursseja kuljetuksen, varastoinnin ja paketoinnin osalta. Eikä valintaa tarvi tehdä tuotteen ja lopputuloksen laadun kustannuksella, meistä päinvastoin!

Katso myös ekologinen hoitoaine Original Conditioner Bar.

Kuvassa pyöreä ruskeahko palashampoo kookoksien ympäröimänä

Sulfaatiton ja silikoniton

The Vegan Glow palashampoo on ympäristöystävällinen valinta myös siitä syystä, ettei se sisällä ympäristölle haitallisia silikoneja. Erityisesti syklisistä siloksaaneista on puhuttu paljon niiden mahdollisten ympäristövaikutusten vuoksi. Poishuuhdeltavissa tuotteissa niiden käyttöä on myös rajoitettu lainsäädännöllä. Shampoosta ei myöskään löydy vesistöjä kuormittavia sulfaatteja. Suurina määrinä sulfaatit voivat esimerkiksi vaikuttaa vesiekologiaan ja kiihdyttää järvien rehevöitymistä.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote ei sisällä mikromuoveja

Tuote ei sisällä mikromuovia

Tämä tuote ei sisällä tunnettuja ainesosia jotka viittaavat mikro- tai nanomuovien käyttöön. Tietomme perustuvat Beat the Microbead kampanjan tietokantaan eri ainesosista jotka viittaavat mahdolliseen mikromuovien käyttöön. Lue lisää.

Huom! Vaikka muissa tuotteissa ainesosia mikromuoviin mahdollisesti viittaavia ainesosia olisikin, se ei välttämättä tarkoita että tuotteessa olisi mikromuoveja. Tämä sillä ainesosat voivat olla myös muodossa jossa ne eivät ole muoveja. Kaikki muovit ovat polymeerejä, mutta kaikki polymeerit eivät ole muoveja. Tälläisissä tuotteissa emme kuitenkaan listaa tuotetta mikromuovittomaksi vaikka se mahdollisesti voikin sitä olla.

Lue lisää mikromuoveista

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI