Atooppinen iho

Atooppinen ihottuma (atooppinen ekseema) on krooninen, tulehduksellinen ihotauti, joka tekee ihosta kutisevan ja punoittavan. Atooppinen ihottuma on yleinen lapsilla, mutta voi ilmetä minkä ikäisellä tahansa. Ihotaudin tila vaihtelee kausittain ja siihen voi liittyä myös astma tai heinänuha. Atooppiseen ihottumaan ei ole toistaiseksi löydetty parantavaa hoitoa. Alla olevat tuotteet soveltuvat erityisen hyvin atooppiselle iholle.

Katso myös akneihon esimerkkikäyttäjämme Johanna ja hänen lempituotteensa atooppiselle iholle

Näytetään tulokset 1–16 / 25

Vegaaninen tuote = Vegaaninen tuote

Akneihon esimerkkihenkilö Johanna (40v)

Minulla on kuiva ja herkkä, atooppinen iho. Atooppinen ihoni oireilee pahoin erityisesti talvella ja olen todella tarkka tuotteista, joita käytän. Etsin pitkään tuotetta, joka kosteuttaisi tehokkaasti mutta juuri sopivasti, jotta ihoni ei hikoilisi ja kutiaisi. Testasin kaikki farmaseuttien ja ihotautilääkäreiden suosittelemat perusvoiteet, mutta mikään niistä ei tuntunut toimivan.

Rakastan K-beauty -tuotteita juuri siitä syystä, että niiden joukosta olen löytänyt useita iholleni sopivia tuotteita. Suosikkibrändini on Benton, mutta kokeilen mielelläni muidenkin brändien tuotteita, kunhan niissä ei ole käytetty synteettisiä tuoksuja tai eteerisiä öljyjä.

Lempituotteitani ovat

The Vegan Glow - Mild Foam Cleanser
The Vegan Glow - Mild Foam Cleanser sopii iholleni, sillä toisin kuin useat muut puhdistusvaahdot, se ei kuivata ihoani

Esimerkkikäyttäjä pohjautuu todelliseen henkilöön, mutta nimi on muutettu.

0
OSTOSKORI