Areum.fi » Purito

Purito

Ihonhoitobrändi PURITO käyttää englanninkielistä sanaa “purify” (puhdistaa) ja koreankielistä, maaperää tarkoittavaa sanaa inspiraationaan sekä nimelleen että periaatteilleen. Ympäristöystävällinen ja eläinkokeeton PURITO pyrkii jatkuvasti parantamaan entisestään hypoallergeenisia, kemikaalittomia ja edullisia tuotteitaan. Brändin Koreassa valmistetuissa tuotteissa käytetään ainoastaan luonnollisia, EWG-hyväksyttyjä ainesosia.

Näytetään kaikki 13 tulosta

Vegaaninen tuote = Vegaaninen tuote

Puriton kosmetiikka

Purito on vuonna 2017 Etelä-Koreassa perustettu kosmetiikkabrändi, joka on nopeasti saavuttanut suuren maailmanlaajuisen suosion. Purion filosofiana on tarjota yksinkertaisia, puhtaita ja luonnollisia tuotteita jotka toimivat turvallisuudesta tinkimättä. Suurin osa tuotteista on vegaanisia, ja kaikki tuotteet sisältävät turvalliseksi todettuja EWG Green Level -ainesosia. Puritolle on myös tärkeää että heidän tuotteensa sopivat kaikille, myös herkälle iholle, ja että tuotteet eivät ole liian kalliita.

Eettisyys

Puriton tuotteet ovat eläinkokeettomia ja cruelty free. Suurin osa tuotteista on vegaanisia, ja mitkään tuotteet eivät sisällä eläimistä valmistettuja ainesosia (eläinten tuottamia raaka-aineita on esim. etanaerite, hunaja ja mehiläisvahaa sisältävät tuotteet). Purito on myös keskittynyt ekologiseen kestävyyteen, ja se käyttää pakkauksissaan kierrätettyjä materiaaleja, ja ekologisuus on osa yrityksen kaikkea toimintaa.

0
OSTOSKORI