Pehmeä, ylellinen rantapyyhe (Pyöreä + Suorakulmainen)

Rantapyyhe

Rantapyyhkeiden kuoseissa toistuvat upeat, kirkkaat ja värikkäät kukkateemat, jotka saavat sinut taatusti haaveilemaan auringosta, merestä ja hiekasta. Lue lisää

18,00 20,00 

Lisää suosikkeihin
Valmistaja: Melli Mello Katso muut Melli Mello tuotteet
Poikkeus toimitusajoissa! Olemme lomalla 30.06. saakka: Voit kuitenkin jättää ennakkotilauksen, ja toimitamme tilaukset pikimitten lomamme jälkeen. Toimituskulut alkaen 5,90€, yli 50€ tilaukset toimituskuluitta.
Lue lisää toimitus/maksutavoista
Osasto:
Valmistaja:Melli Mello

Rantapyyhkeiden kuoseissa toistuvat upeat, kirkkaat ja värikkäät kukkateemat, jotka saavat sinut taatusti haaveilemaan auringosta, merestä ja hiekasta. Suunnittelitpa sitten aurinkoista päivää rannalla tai piknikkiä puistossa, nappaa mukaasi miellyttävän pehmeä, pinnaltaan 100-prosenttisesta polyesteristä (velour/sametti) koostuva rantapyyhe, jonka päällä voit istuskella mukavasti tai ottaa vaikka nokoset. Pyyhkeen samettinen pintamateriaali paitsi tuntuu, myös näyttää ylelliseltä.

Suunnittelitpa sitten aurinkoista päivää rannalla tai piknikkiä puistossa, nappaa mukaasi miellyttävän pehmeä, pinnaltaan 100-prosenttisesta polyesteristä (velour/sametti) koostuva rantapyyhe, jonka päällä voit istuskella mukavasti tai ottaa vaikka nokoset.

Pyöreä rantapyyhe:

  • Halkaisija: ø150 cm
  • Pesuohje: 40 astetta
  • Pintamateriaali: 100% polyesteri (velour)
  • Pohjamateriaali: 100% puuvilla

Suorakulmainen rantapyyhe:

  • Koko: 100x180cm
  • Pesuohje: 40 astetta
  • Pintamateriaali: 100% polyesteri (velour)
  • Pohjamateriaali: 100% puuvilla
100% polyesteri (velour)

Vinkki: Klikkaa ainesosan nimeä etsiäksesi muita tuotteita joissa on kyseistä ainesosaa!

MitatEi saatavilla/-tietoa
Kuvio

Amira, Bella, Ivy, Rosa, Sarah

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI