Kestovanulappu – Last Round

(1 tuotearvio)
  • Yksi lappu kestää jopa 250 käyttökertaa
  • Miellyttävä käyttää
  • Ympäristöystävällinen
  • Lue lisää

12,90 

Lisää suosikkeihin
Last Object logo
Valmistaja: Last Object Last Object on tanskalainen brändi, joka keskittyy uudelleenkäytettäviin päivittäistuotteisiin, kuten kestovanulappuihin, -vanupuikkoihin ja -pyyhkeisiin.
Katso myös muut Last Object tuotteet
Poikkeus toimitusajoissa! Olemme lomalla 30.06. saakka: Voit kuitenkin jättää ennakkotilauksen, ja toimitamme tilaukset pikimitten lomamme jälkeen. Toimituskulut alkaen 5,90€, yli 50€ tilaukset toimituskuluitta.
Lue lisää toimitus/maksutavoista
Osasto:
Valmistaja:Last Object
  • Yksi lappu kestää jopa 250 käyttökertaa
  • Miellyttävä käyttää
  • Ympäristöystävällinen

LastRound on ekologinen, uudelleenkäytettävä korvike perinteisille vanulapuille. Voit käyttää lappuja esimerkiksi meikkien poistamiseen tai kasvoveden levittämiseen, sillä kasteltuna niiden materiaali on yhtä pehmeä kuin perinteisten vanulappujen.

Laput on valmistettu 70% skandinaavisen puun kuiduista ja 30% puuvillasta. Kotelo on valmistettu merestä kerätystä muovista. Valmistettu Tanskassa.

Yksi pakkaus sisältää 7 lappua, joista jokaista voit käyttää jopa 250 kertaa – eli yksi LastRound-pakkaus riittää siis 1750 käyttökertaan!

Kostuta ja käytä!

Pese laput käytön jälkeen pesukoneessa 60 asteessa. Mikäli käytät lappuja meikkivoiteen tai muiden öljypitoisten meikkituotteiden poistoon, suosittelemme esipesua esimerkiksi tiskiaineella. Kotelon voi pestä käsin. Laput ovat 100% biohajoavia.

LastRound – Käytä, säilytä, pese ja toista.

Väri

Bat Black, Fox Peach, Raccoon Blue, Redwood Red

1 arvio tuotteelle Kestovanulappu – Last Round

  1. Annette (varmistettu kirjoittaja)

    Ollut käytössä jo toista vuotta, tietenkin useampi paketti, nyt uusittiin kun ollaan oltu niin tyytyväisiä näihin

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Pastellinpunainen muovikotelo, jonka keskellä olevasta lovesta otettavissa helposti yksi vanulappu.

Kestovanulaput – ZeroWaste kauneudenhoitoa!

Vähennä jätettä ja ympäristökuormaasi uudelleenkäytettävällä vanulapulla. Tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista Tanskassa. Kertakäyttöisten vanulappujen valmistamiseen kuluu valtavasti resursseja, raaka-aineista valmistukseen, kuljetukseen ja varastointiin. Vähentämällä kertakäyttöisten tuotteiden käyttöä voit merkittävästi vähentää omaa ympäristökuormaasi. Nollahukkailu eli ZeroWaste onkin nyt nopeasti kasvava trendi, jonka me Areumilla toivotamme ilolla tervetulleeksi!

Uudelleenkäytettävä vanulappu

LastRound kestovanulaput ovat uudelleenkäytettäviä ja kestäviä. Voit käyttää yhtä vanulappua jopa satoja kertoja! Käytöstä riippuen voit huuhdella kestovanulapun käytön jälkeen, tai jos se on likaisempi, voit pestä sen pesukoneessa (käytäthän tällöin pesupussia). Kestovanulappu on valmistettu puukuidun ja puuvillan sekoituksesta, ja sen mukana tulee kierrätysmuovista valmistettu ekologinen säilytysrasia.

Tiesitkö? Mikäli harrastat virkkaamista, voit valmistaa kestovanulappuja myös itse! Netistä löytyy useita ohjeita DIY kestovanulappujen valmistamiseen. Katso ohje kuinka valmistaa virkattu vanulappu vaikka täältä. Mikäli itse neulominen ei kuitenkaan kiinnosta, voimme lämpimästi suositella LastRound-vanulappuja, me Areum Beautyllä emme muita käytäkään 🙂

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI