Ale!
Ruusunsävyinen luomiväripaletti

Dailism Eye Palette Rose Memory

  • 8 pehmeää ja kimaltelevaa värisävyä saavat silmäsi hehkumaan
  • Puuterimaisen, silkkisen koostumuksen ansiosta eri sävyjä on helppo sekoitella ja luomiväri myös levittyy helposti luomille
  • Pieni, kaksipäinen sivellin auttaa levittämään luomiväriä tarkasti myös hankalille, tarkkuutta vaativille alueille silmien ympärillä
  • Ei jätä luomelle rasvaista tuntua, eikä hilseile tai varise pois
  • Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 17,90 €.

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Heimish logo
Valmistaja: Heimish Heimishin tuotteet edustavat luonnollista, uniikkia K-beauty kosmetiikkaa.
Katso myös muut Heimish tuotteet
Osastot: ,
Valmistaja:Heimish
Lisää suosikkeihin
  • 8 pehmeää ja kimaltelevaa värisävyä saavat silmäsi hehkumaan
  • Puuterimaisen, silkkisen koostumuksen ansiosta eri sävyjä on helppo sekoitella ja luomiväri myös levittyy helposti luomille
  • Pieni, kaksipäinen sivellin auttaa levittämään luomiväriä tarkasti myös hankalille, tarkkuutta vaativille alueille silmien ympärillä
  • Ei jätä luomelle rasvaista tuntua, eikä hilseile tai varise pois

Luomiväripaletti sisältää kahdeksan katseet kääntävää värisävyä vaaleasta ruususta tummaan ruusunsävyyn ja kimaltelevaan ruusukultaan. Runsaasti pigmenttiä sisältävät värit luovat silmiisi upean ilmeen. Pakkaus sisältää siveltimen. Pakkaus sisältää kompaktin peilin, jonka ansiosta tuotetta on helppo käyttää missä vain.

EAN-tuotekoodi: 8809481760920

Kahdeksan eri sävyn luomiväripaletti tulee käytännöllisessä, peilillisessä kotelossa. Pakkaus sisältää myös kaksipäisen siveltimen. Luomivärien silkkinen koostumus auttaa levittämään luomille kevyitä, helposti lisättäviä kerroksia. Eri ruusunsävyt sekoittuvat toisiinsa virheettömästi ja niitä on helppo yhdistellä keskenään.

Levitä sopiva määrä väriä kevyesti silmäluomille siveltimen avulla. Kokeile rohkeasti eri sävyjen yhdistelmiä moniulotteisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi voit levittää luomivärin myös sormenpäillä taputellen värin luomelle.

[Rose Pale] TalcMica (CI 77019)Nylon-12SilicaOctyldodecyl Stearoyl StearatePhenyl TrimethiconeDimethiconeTitanium Dioxide (CI 77891)Macadamia Ternifolia Seed OilMagnesium Myristate Näytä loputkin ainesosat

Vinkki: Klikkaa ainesosan nimeä etsiäksesi muita tuotteita joissa on kyseistä ainesosaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI