Ekologinen hoitoaine

Original Conditioner Bar

 • Avaa ja puhdistaa hiuspohjan huokoset
 • Stimuloi hiustenkasvua
 • Kontrolloi vesihukkaa ja tekee hiuksistasi pehmeät ja taipuisat
 • Parantaa hiusten elastisuutta ja lisää niiden kiiltoa
 • Ekologinen valinta
 • Lue lisää

11,50 100g

Huom! Tuote on poistunut valikoimastamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

The Vegan Glow logo
Valmistaja: The Vegan Glow The Vegan Glow on brändi, joka uskoo vahvasti yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin tuotteisiin, joiden raaka-aineissa on käytetty EWG green -hyväksyttyjä ainesosia.
Katso myös muut The Vegan Glow tuotteet
Osastot: , , ,
Valmistaja:The Vegan Glow
Lisää suosikkeihin
 • Avaa ja puhdistaa hiuspohjan huokoset
 • Stimuloi hiustenkasvua
 • Kontrolloi vesihukkaa ja tekee hiuksistasi pehmeät ja taipuisat
 • Parantaa hiusten elastisuutta ja lisää niiden kiiltoa
 • Ekologinen valinta

Original Conditioner Bar on hoitoaine, joka vastaa hiustesi tarpeisiin ja suojelee samalla ympäristöä. Palahoitoaine lisää hiuksiisi volyymia ja saa ne kiiltäämään luonnollisella, tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Hoitoaineen pH-arvo on tasapainotettu (5.5 ±1) ja sen tärkeimpiä raaka-aineita ovat kameliaöljy sekä arganöljy. Kameliaöljy on tunnettu kyvystään avata ja puhdistaa hiuspohjan huokoset, sekä stimuloida hiustenkasvua ja kontrolloida vesihukkaa. Kameliaöljy jättää hiuksesi pehmeiksi ja taipuisiksi. Lisäksi arganöljyn E-vitamiini, antioksidantit ja eteeriset rasvahapot lisäävät hiusten elastisuutta ja kiiltoa. Original Conditioner bar on ekologinen hoitoaine, lue lisää miksi.

EAN-tuotekoodi: 8809528630896

Yhdessä Vegan Glow Original -palashampoon kanssa Vegan Glow Original -palahoitoaine auttaa sinua saamaan hiuksistasi pehmet ja joustavat. Palahoitoaine sisältää samoja ainesosia kuin palashampoo, joista tärkeimpinä kameliaoljyt ja arganöljyt, jotka ravitsevat ja suojaavat hiuksia. Myös palahoitoaineen pH-arvo on 5.5 ±1, eikä se sisällä lainkaan silikoneja tai sulfaatteja. Vegan Glow Original -palahoitoaine on ekologinen valinta.

Shampoopesun jälkeen, hiero hoitoainepalaa suoraan hiusten latvoihin ja  hiero latvoja hieman. Anna hoitoaineen vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele lopuksi haalealla vedellä.  Säilytä hoitoainepalaa sisalpussissa ja ripusta pussi kuivumaan aina käytön jälkeen. Näin hoitoaine kestää pidempään ja säästät samalla ympäristöä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kuvassa pyöreä ruskeahko palashampoo ja sen pahvinen säilytyslaatikko.

Ympäristöystävällinen hoitoaine

Original Conditioner Bar on ekologinen hoitoaine: Tuotetta ei ole pakattu muoviin, se ei sisällä sulfaatteja eikä silikoneja, ja se on käytössä riittoisa. Palahoitoaineeseen verrattuna perinteiset nestemäiset shampoot käyttävät moninverroin resursseja kuljetuksen, varastoinnin ja paketoinnin osalta. Eikä valintaa tarvi tehdä tuotteen ja lopputuloksen laadun kustannuksella, meistä päinvastoin!

Katso myös ekologinen shampoo Original Shampoo Bar.

Kuvassa tuote pyöreä palahoitoaine verigreipien vieressä, tuote The Vegan Glow - Conditioner Bar

Silikoniton ja sulfaatiton

The Vegan Glow palahoitoaine on ympäristöystävällinen valinta myös siitä syystä, ettei se sisällä ympäristölle haitallisia silikoneja. Erityisesti syklisistä siloksaaneista on puhuttu paljon niiden mahdollisten ympäristövaikutusten vuoksi. Poishuuhdeltavissa tuotteissa niiden käyttöä on myös rajoitettu lainsäädännöllä. Shampoosta ei myöskään löydy vesistöjä kuormittavia sulfaatteja. Suurina määrinä sulfaatit voivat esimerkiksi vaikuttaa vesiekologiaan ja kiihdyttää järvien rehevöitymistä.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI