Antioksidanttinen silmänalusnaamio

Caffeine & Green Tea Antioxidant Eye Patches

(1 tuotearvio)
 • Sisältää inkivääriä ja vihreää teetä sekä runsaasti antioksidantteja
 • Nuorentaa ja kirkastaa ihoa
 • Ei sisällä synteettisiä haujusteita tai mikromuoveja
 • Pakkauksessa 60 silmänalusnaamiota
 • Lue lisää

24,50 90g

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Lisää suosikkeihin
 • Sisältää inkivääriä ja vihreää teetä sekä runsaasti antioksidantteja
 • Nuorentaa ja kirkastaa ihoa
 • Ei sisällä synteettisiä haujusteita tai mikromuoveja
 • Pakkauksessa 60 silmänalusnaamiota

반짝 ‘Ban-Jjak’ on koreankielinen sana, joka tarkoittaa säteilyä ja se on juuri sitä mitä silmänalusnaamiot tekevät – saavat silmäsi säteilemään! Ainesosiensa ansiosta silmänalusnaamioilla on vahvoja antioksidanttisia ominaisuuksia: naamiot sisältävät inkivääriä, 5% vihreää teetä, 2% niasiiniamidi B3:sta sekä 1% verran kofeiinia. Caffeine & Green Tea Antioxidant -silmänalusnaamiot ovat kätevä tapa selättää kasvoilta väsymyksen merkkejä ja ryppyjä sekä nuorentaa ja kirkastaa ihoasi. Lisäksi 14% tuotteen ainesosista on kasvijohdannaista glyseriiniä, joten naamiot sekä kosteuttavat että lukitsevat kosteuden iholle, jättäen ihosi terveen hehkuvaksi. Käytä Caffeine & Green Tea -naamioita kosteuttaaksesi herkkiä ihoalueita silmien ja huulten ympärillä, sekä otsan ja kaulan alueilla. Tuote on vegaaninen, eikä sisällä synteettisiä hajusteita tai mikromuoveja. Pakkaus sisältää 60 silmänalusnaamiota.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kaikki ihotyypit

EAN-tuotekoodi: 8437016160046

Nuorentaa ja kirkastaa ihoa.

Kasvojen puhdistuksen jälkeen irrota naamiot toisistaan lastalla, ja asettele ne kostealle iholle (mieluiten herkille ihoalueille, kuten silmänympärysiholle, otsalle, poskille tai kaulalle). Poista naamiot noin kahdenkymmenen minuutin kuluttua, ohjeen mukaan. Taputtele pehmeästi ylimääräinen essence iholle, tehostaaksesi sen imeytymistä ihoon. Säännöllinen käyttö auttaa parantamaan naamion vaikutusta. Jos haluat viilentää ja raikastaa ihoasi, säilytä naamioita jääkaapissa. Naamioita ei voi käyttää uudelleen.

1 arvio tuotteelle Caffeine & Green Tea Antioxidant Eye Patches

 1. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä sopivat minun herkälle iholleni, runsaasti nestettä joka raikastaa ja kosteuttaa silmien alustaa. Laitan ennen nukkumaan menoa kosteuttamaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

An / Areum Beauty

Täsmäapua tummuneille ja turvonneille silmänalusille

Caffeine & Green Tea Antioxidant Eye Patches on rauhoittava ja kosteuttava silmänalusnaamio jota käytän tummien ja turvonneiden silmänalusien hoitoon. Pidän tuotteen kirkastavasta vaikutuksesta, jonka huomaan erityisesti useamman käyttökerran jälkeen. Ensimmäisillä käyttökerroilla vaikuttavaa seerumi tuntuu olevan turhankin reilusti, joten kannattaa hieroa sitä sormin hieman laajemmalle alueelle. Ei kannata kuitenkaan pelästyä, asiaan tottuu helpottuu nopeasti 🙂 Säilytän itse tuotetta jääkaapissa, viileänä tuote toimii minulle paremmin silmänalusien turvotukseen.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote ei sisällä mikromuoveja

Tuote ei sisällä mikromuovia

Tämä tuote ei sisällä tunnettuja ainesosia jotka viittaavat mikro- tai nanomuovien käyttöön. Tietomme perustuvat Beat the Microbead kampanjan tietokantaan eri ainesosista jotka viittaavat mahdolliseen mikromuovien käyttöön. Lue lisää.

Huom! Vaikka muissa tuotteissa ainesosia mikromuoviin mahdollisesti viittaavia ainesosia olisikin, se ei välttämättä tarkoita että tuotteessa olisi mikromuoveja. Tämä sillä ainesosat voivat olla myös muodossa jossa ne eivät ole muoveja. Kaikki muovit ovat polymeerejä, mutta kaikki polymeerit eivät ole muoveja. Tälläisissä tuotteissa emme kuitenkaan listaa tuotetta mikromuovittomaksi vaikka se mahdollisesti voikin sitä olla.

Lue lisää mikromuoveista

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI