Mieto puhdistusvaahto

Mild Foam Cleanser

(1 tuotearvio)

Huom! Tuote on poistunut valikoistamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

 • Valmistettu luonnollisista ainesosista
 • Puhdistaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa
 • Turvallinen ja mieto
 • Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, silikoneja eikä keinotekoisia hajusteita
 • Lue lisää

8,50 100ml

Huom! Tuote on poistunut valikoimastamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

The Vegan Glow logo
Valmistaja: The Vegan Glow The Vegan Glow on brändi, joka uskoo vahvasti yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin tuotteisiin, joiden raaka-aineissa on käytetty EWG green -hyväksyttyjä ainesosia.
Katso myös muut The Vegan Glow tuotteet
Osastot: , , , , , , , , , ,
Valmistaja:The Vegan Glow
Lisää suosikkeihin

Huom! Tuote on poistunut valikoistamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

 • Valmistettu luonnollisista ainesosista
 • Puhdistaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa
 • Turvallinen ja mieto
 • Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, silikoneja eikä keinotekoisia hajusteita

The Vegan Glow Mild Foam Cleanser on valmistettu luonnollisista, vegaanisista ainesosista, kuten kookospohjaisista tensideistä. Tuote on todennäköisesti turvallisin ja miedoin koskaan valmistettu puhdistusvaahto. Puhdistusaineen pH on tasapainottava 5.5, se poistaa iholta epäpuhtaudet sekä kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Sopii täydellisesti herkälle iholle. Ei sisällä parabeeneja eikä vahingollisia sulfaatteja. Tuoksuton ja silikoniton.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kaikki ihotyypit, mukaan lukien herkkä iho

EAN-tuotekoodi: 8809296111580

Poistaa iholta epäpuhtaudet, kosteuttaa ja ravitsee ihoa

Levitä puhtailla käsillä kastelluille kasvoille ja kaulalle sopiva määrä tuotetta. Hiero puhdistusvaahto pehmeästi iholle. Huuhtele haalealla vedellä ja taputtele iho kuivaksi pehmeällä, puhtaalla pyyhkeellä.

1 arvio tuotteelle Mild Foam Cleanser

 1. Katja

  Yleensä varsinkin vaahtoavat puhdistusaineet kuivattavat ihoni koppuraksi, mutta jostain syystä tämä ei sitä tee!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

An / Areum Beauty

Yksinkertaisesti toimiva puhdistaja

Mild Foam Cleanser nimensä mukaisesti puhdistaa ihon ärsyttämättä sitä. Puhdistuksen jälkeen ihoni tuntuu raikkaalta, eikä iho tunnu kiristävältä kuten joillain muilla puhdistusvaahdoilla. Tekstuuri on aluksi geelimainen, mutta vaahdottuu hyvin veteen sekoitettaessa jonka jälkeen se on valmis levitettäväksi kasvoille. Vaikka tuote ei sisällä erikseen hajusteita tai eteerisiä öljyjä, on tuotteessa sen ainesosista peräisin oleva pieni yrttimäinen tuoksu, joka kuitenkin katoaa nopeasti käytön jälkeen. Tuote on yksinkertainen ja se suoriutuu hyvin tehtävästään, puhdistaa ihoni hyvin ilman ärsytystä tai kiristävää/kuivattavaa vaikutusta.

– An / Areum Beauty

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI