Nuorentava voide kaulalle

Peptide & Ginseng Neck Treatment Tok- Tok

  • Ehkäisee ikääntymisen merkkejä: vähentää näkyviä juonteita, ryppyjä ja pigmenttiläiskiä kaulan ja dekolteen alueella
  • Kosteuttaa ihoa ja tekee siitä kimmoisan
  • Nopeasti imeytyvä, iholle “sulava” koostumus
  • Tuotteen sisältämä pieni retinolimäärä (0,05%) sopii myös retinoliin tottumattomalle iholle
  • Lue lisää

22,50 50ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Ondo Beauty 36.5 logo
Valmistaja: Ondo Beauty 36.5 Ondo Beauty 36.5 on uusi, vuonna 2021 perustettu, innovatiivinen ja intohimoinen brändi.
Katso myös muut Ondo Beauty 36.5 tuotteet
Osastot: , , , , , , , , , ,
Valmistaja:Ondo Beauty 36.5
Lisää suosikkeihin
  • Ehkäisee ikääntymisen merkkejä: vähentää näkyviä juonteita, ryppyjä ja pigmenttiläiskiä kaulan ja dekolteen alueella
  • Kosteuttaa ihoa ja tekee siitä kimmoisan
  • Nopeasti imeytyvä, iholle “sulava” koostumus
  • Tuotteen sisältämä pieni retinolimäärä (0,05%) sopii myös retinoliin tottumattomalle iholle

톡톡 “Tok- Tok” on ääntä ilmaiseva koreankielinen sana ja tarkoittaa ääntä, joka syntyy taputellessa kosmetiikkatuotteita iholle. Peptide & Ginseng Neck Treatment on tehokas anti-age -hoito kaulalle ja dekolteelle. Tuote sisältää 3:n peptidin yhdistelmä 2% sekä retinolia 0,05%, jotka yhdessä stimuloivat ihon kollageenituotantoa ja ehkäisevät juonteiden ja ryppyjen muodostumista. Korealaisessa luonnonmukaisessa lääkinnässä käytetty ginsenguute sekä runsaasti antioksidantteja sisältävä sheavoi uudistavat ja rauhoittavat ihoa.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kaikki ihotyypit, erityisesti ikääntyvä iho

EAN-tuotekoodi: 8437016160060

Hoitotuote kaulan iholle, parantaa ihon elastisuutta ja silottaa ihoa.

Levitä ohut kerros voidetta kaulalle ja dekolteen alueelle iltarutiinin yhteydessä. Käytä voidetta aluksi 1-2 kertaa viikossa. Ihosi tottuessa tuotteeseen, voit halutessasi käyttää sitä myös useammin. Muista käyttää aurinkosuojaa päivisin, erityisesti jos olet käyttänyt tuotetta edellisenä yönä.

Aqua (Water/Eau)GlycerinButyrospermum Parkii (Shea) ButterDimethiconeCetyl AlcoholNiacinamideCetyl EthylhexanoatePalmitic AcidStearic AcidButylene Glycol Näytä loputkin ainesosat

Vinkki: Klikkaa ainesosan nimeä etsiäksesi muita tuotteita joissa on kyseistä ainesosaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI