Kirkastava kosteusvoide

Honey Green Brilliant Cream

(2 tuotearviota)

13,50 38g

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Haruharu Wonder logo
Valmistaja: Haruharu Wonder Haruharu Wonder pyrkii tarjoamaan asiakkailleen päivittäisiä ihonhoitoratkaisuja tehokkaiden ainesosien, kuten fermentoidun mustan riisin, acai-marjojen, hunajan ja vihreän teen avulla.
Katso myös muut Haruharu Wonder tuotteet
Osastot: , , , , , , , ,
Valmistaja:Haruharu Wonder
Lisää suosikkeihin

Kirkastava kosteusvoide hehkuvanterveelle iholle.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kaikki ihotyypit, mukaanlukien hyperpigmentaatiosta kärsivä iho.

EAN-tuotekoodi: 8809532220557

Kosteuttaa, kirkastaa, ehkäisee tulehduksia ja uudistaa ihoa (häivyttää ryppyjä).

Kasvoveden jälkeen, levitä sopiva määrä voidetta kasvojen keskiosasta ulospäin. Taputtele lopuksi kasvoja hellästi, jotta voide imeytyy kunnolla.

2 arviota tuotteelle Honey Green Brilliant Cream

  1. Sanjusti (varmistettu kirjoittaja)

    Todella riittoisa. Huomattavasti sileämpi iho muutaman kuukauden käytön jälkeen.
    Tuoksu omaan nenään outo, mutta häviää hetken levittämisen jälkeen.

  2. Saara (varmistettu kirjoittaja)

    Huipputuote hintaansa nähden! Ostin tämän hieman heräteostoksena, mutta ostan varmasti uudelleen. Imeytyi hyvin, jätti sopivan glown kasvoille. Plussaa hygienisestä tuubipakkauksesta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI