Runsaasti kosteuttava kosteusvoide

Green Tea Water Cream

(1 tuotearvio)
  • Luonnonmukainen kosteusvoide sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia vihreästä teestä.
  • Sisältää peptidejä, jotka parantavat ihon kimmoisuutta, pitävät kosteuden iholla ja suojaavat ihoa.
  • Ei sisällä parabeeneja, fenoksietanolia, ftalaatteja, silikoneja, petrolia, alkoholia tai keinotekoisia väriaineita ja tuoksuja.
  • Lue lisää

25,00 100ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Bonajour logo
Valmistaja: Bonajour Bonajour on kehitetty vastaamaan erittäin herkän ihon tarpeisiin ja sen vuoksi kaikissa brändin tuotteissa käytetään luonnollisia, autenttisia ainesosia.
Katso myös muut Bonajour tuotteet
Osastot: , , , , , , , , ,
Valmistaja:Bonajour
Lisää suosikkeihin
  • Luonnonmukainen kosteusvoide sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia vihreästä teestä.
  • Sisältää peptidejä, jotka parantavat ihon kimmoisuutta, pitävät kosteuden iholla ja suojaavat ihoa.
  • Ei sisällä parabeeneja, fenoksietanolia, ftalaatteja, silikoneja, petrolia, alkoholia tai keinotekoisia väriaineita ja tuoksuja.

Bonajourin eniten myyty vegaaninen kosteusvoide on jo vuosikymmenen ajan pitänyt käyttäjänsä täysin tyytyväisinä tuotteeseen. Kosteusvoide sisältää ainesosia vihreästä teestä  sekä useita luonnonmukaisia kosteuttajia, jotka syväkosteuttavat ihoa

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Sekaiho, kuiva iho ja normaali iho

EAN-tuotekoodi: 8809161528475

Ennen meikkiä, levitä kasvoille runsaasti Green Tea Water Cream kosteusvoidetta, saadaksesi upean, kestävän meikin. Ennen nukkumaanmenoa levitä kosteusvoidetta runsaasti yönaamion tavoin. Näin saat voiteesta irti kaiken hyödyn ja voide kosteuttaa kasvojasi koko yön. Jos ihosi on kuiva, sekoita voiteeseen luonnonmukaista jojobaöljyä, saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Levitä sopiva määrä voidetta kasvoille ja taputtele ihoa hellästi, jotta tuote imeytyy kunnolla.

1 arvio tuotteelle Green Tea Water Cream

  1. Teresa H. (varmistettu kirjoittaja)

    Voide jättää kasvoille todella kosteutetun olon, mutta ei kuitenkaan tunnu liian rasvaiselta iholla ja imeytyy suhteellisen nopeasti. Itselläni on herkkä sekaiho, ja ainakaan omalle iholleni tämä ei ole aiheuttanut ihoärsytystä. Voiteessa on hyvät ainesosat ja vegaanisuus ja eläinkokeettomuus on iso plussa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Adenosiini ihonhoidossa

Adenosiini, luonnollisesti juonteita ja ryppyjä vastaan

Tuote sisältää adenosiinia joka on suosittu luonnollinen anti-age ainesosa. Sen tärkeimmät vaikutukset ihonhoidossa ovat juonteiden ja ryppyjen vähentäminen, mutta sen lisäksi se tunnetaan ihoa korjaavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.

Adenosiini on luonnollinen ainesosa - Sitä esiintyy luontaisesti ihmisen kehossa, ja sitä käytetään myös lääketieteessä. Lisää tietoa adenosiinista löydät blogikirjoituksestamme Adenosiini ihonhoidossa!

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI