Ihoa rauhoittava geeli finnejä vastaan

Cica Live Clear Spot Gel

(1 tuotearvio)
 • Rauhoittaa ärtyneen ihon nopeasti ja jättää iholle viilentävän tunteen
 • Avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja poistaa kuolleita ihosoluja
 • Intensiivistä hoitoa herkille ihoalueille
 • Valmistettu ympäristöystävällisesti käyttämällä kasvisolujen energiaa ja tehokkuutta
 • Lue lisää

19,00 30ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Heimish logo
Valmistaja: Heimish Heimishin tuotteet edustavat luonnollista, uniikkia K-beauty kosmetiikkaa.
Katso myös muut Heimish tuotteet
Osastot: , , , , , , , , , , ,
Valmistaja:Heimish
Lisää suosikkeihin
 • Rauhoittaa ärtyneen ihon nopeasti ja jättää iholle viilentävän tunteen
 • Avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja poistaa kuolleita ihosoluja
 • Intensiivistä hoitoa herkille ihoalueille
 • Valmistettu ympäristöystävällisesti käyttämällä kasvisolujen energiaa ja tehokkuutta

Cica finnigeeli sisältää 87% rohtosammakonputkivettä (Centella Asiatica) ja kasvipohjaisia ainesosia, kuten moringaöljyä, ekokeramideja, soforiuutetta (Sophora Flavescens) ja lakritsijuuriuutetta (Glycyrrhiza Glabra), jotka rauhoittavat ja parantavat ihoa.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Ärtynyt, herkkä iho

EAN-tuotekoodi: 8809481761224

Hoitaa tehokkaasti herkkiä ihoalueita.

Levitä sopiva määrä tuotetta hoidettaville ihoalueille ja anna imeytyä kunnolla. Tuotetta voidaan levittää myös meikkipohjan päälle.

1 arvio tuotteelle Cica Live Clear Spot Gel

 1. Milan

  Yksi parhaista, ellei jopa paras aknen täsmähoitotuotteista mitä olen kokeillut! Parantaa finnit muutamassa päivässä, viikossa olivat kadonneet lähes kokonaan kun käytin tätä saman sarjan kasvovoiteen kanssa! Rauhoittaa hyvin myös muuten ärtynyttä punoittavaa ihoa. Ehdottomasti uusi suosikki, tuubi on myös iso ja tuote on riittoisaa. Aivan varmasti tulen ostamaan tätä uudelleen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Adenosiini ihonhoidossa

Adenosiini, luonnollisesti juonteita ja ryppyjä vastaan

Tuote sisältää adenosiinia joka on suosittu luonnollinen anti-age ainesosa. Sen tärkeimmät vaikutukset ihonhoidossa ovat juonteiden ja ryppyjen vähentäminen, mutta sen lisäksi se tunnetaan ihoa korjaavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.

Adenosiini on luonnollinen ainesosa - Sitä esiintyy luontaisesti ihmisen kehossa, ja sitä käytetään myös lääketieteessä. Lisää tietoa adenosiinista löydät blogikirjoituksestamme Adenosiini ihonhoidossa!

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI