Vegaaninen kirkastava seerumi kuivalle iholle

Bakuchiol Serum

(1 tuotearvio)
  • Parantaa ihon kimmoisuutta ja häivyttää ryppyjä.
  • Bakuchiol, vegaaninen vaihtoehto retinolille on myös UV-säteille altistuessaan retinolia tasapainoisempi. Lisäksi bakuchiol on retinolia helpompi säilyttää, koska se ei ole yhtä herkkä hapettumiselle.
  • Seerumin paksu, toffeenvärinen koostumus tulee luonnosta peräisin olevasta ainesosasta – bakuchiolin luonnonmukaisesta muodosta (Psoralea Corylifolia).
  • Lue lisää

24,50 35ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Benton logo
Valmistaja: Benton Bentonin missio on panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin, ja tehdä tuotteita jotka eivät sisällä haitallisia ainesosia, auttavat ihoa pysymään terveenä ja nuorentavat ikääntyvääkin ihoa.
Katso myös muut Benton tuotteet
Osastot: , , , , , , , , , , , ,
Valmistaja:Benton
Lisää suosikkeihin
  • Parantaa ihon kimmoisuutta ja häivyttää ryppyjä.
  • Bakuchiol, vegaaninen vaihtoehto retinolille on myös UV-säteille altistuessaan retinolia tasapainoisempi. Lisäksi bakuchiol on retinolia helpompi säilyttää, koska se ei ole yhtä herkkä hapettumiselle.
  • Seerumin paksu, toffeenvärinen koostumus tulee luonnosta peräisin olevasta ainesosasta – bakuchiolin luonnonmukaisesta muodosta (Psoralea Corylifolia).

Seerumi sisältää luonnonmukaisia ja terveellisiä ainesosia. Se ravitsee ja kosteuttaa ihoa syvältä, edistää ihon kollageenintuotantoa sekä vähentää ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä iholta.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Ikääntyvä iho, samea iho, kuiva iho

EAN-tuotekoodi: 8809566991898

Kirkastaa ihoa ja häivyttää ryppyjä.

Kasvojen puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen levitä noin herneen kokoinen määrä seerumia kasvoille ja taputtele kevyesti, kunnes tuote on kunnolla imeytynyt.

1 arvio tuotteelle Bakuchiol Serum

  1. Saara (varmistettu kirjoittaja)

    Viikon käytön jälkeen näen jo ihoni olevan hieman tasaisempi ja otsaryppy on hälventynyt selvästi. Iho tuntuu kimmoisalta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Adenosiini ihonhoidossa

Adenosiini, luonnollisesti juonteita ja ryppyjä vastaan

Tuote sisältää adenosiinia joka on suosittu luonnollinen anti-age ainesosa. Sen tärkeimmät vaikutukset ihonhoidossa ovat juonteiden ja ryppyjen vähentäminen, mutta sen lisäksi se tunnetaan ihoa korjaavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.

Adenosiini on luonnollinen ainesosa - Sitä esiintyy luontaisesti ihmisen kehossa, ja sitä käytetään myös lääketieteessä. Lisää tietoa adenosiinista löydät blogikirjoituksestamme Adenosiini ihonhoidossa!

Bakuchiol ihonhoidossa

Bakuchiol, luonnollinen vaihtoehto retinolille

Tuote sisältää bakuchiolia joka on nopeasti suosiotaan kasvattanut luonnosta peräisin oleva ainesosa. Sen tärkeimmät vaikutukset ihonhoidossa ovat juonteiden ja ryppyjen vähentäminen, ja lisäksi sitä käytetään hoitamaan ihon värjäymiä ja hyperpigmenaatiota. On myös viitteitä sen antioksidanttisista, kollegeenintuotantoa lisäävistä ja ihoa rauhoittavista vaikutuksia. Bakuchiol tuotetaan psoralea corylifolia -kasvin lehdistä ja siemenistä, ja kasvia on myös pitkään käytetty itämaisessa lääketieteessä.

Bakuchiol on nopeasti saavuttanut suosiota, sillä se tuottaa samanlaisia vaikutuksia kuin retinol (eli synteettinen a-vitamiini) mutta se on hellempi iholle, ja täten soveltuu paremmin herkällekin iholle. Lisää tietoa bakuchiolista löydät blogikirjoituksestamme Bakuchiol ihonhoidossa!

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI