Geelipuhdistusaine ärtynyt iholle

Snail & Azulene Low pH Cleanser

(1 tuotearvio)
  • Uniikki, violetinvärinen ja geelimäinen rakenne luonnonmukaisista, uutetuista ainesosista, kuten atsuleenista ja kamomillasta.
  • Kookosperäiset tensidit poistavat tehokkaasti likaa, epäpuhtauksia ja rasvaa ihoa vahingoittamatta ja etana-atsuleeni suojaa ja kosteuttaa ihoa.
  • Iholle terveellinen pH 6.0.
  • Lue lisää

16,50 

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Tia
Valmistaja: Tia'm Tiamin periaatteena on kunnioittaa jokaisen omaa, uniikkia kauneutta iho-ongelmineen.
Katso myös muut Tia'm tuotteet
Osastot: , , , , , , , , , , ,
Valmistaja:Tia'm
Lisää suosikkeihin
  • Uniikki, violetinvärinen ja geelimäinen rakenne luonnonmukaisista, uutetuista ainesosista, kuten atsuleenista ja kamomillasta.
  • Kookosperäiset tensidit poistavat tehokkaasti likaa, epäpuhtauksia ja rasvaa ihoa vahingoittamatta ja etana-atsuleeni suojaa ja kosteuttaa ihoa.
  • Iholle terveellinen pH 6.0.

Geelipuhdistusaine puhdistaa ihon hellävaraisesti liasta ja epäpuhtauksista. Jättää ihon kosteutetuksi ja raikkaantuntoiseksi.

EAN-tuotekoodi: 8809416471860

Puhdistaa lian ja epäpuhtaudet sekä rauhoittaa ihoa. Pitää ihon pH-arvon tasapainossa.

Kastele kasvot haalealla vedellä ennen puhdistusaineen käyttöä. Ota pieni määrä puhdistusainetta kämmeniin, lisää tilkka vettä ja hiero käsiä hieman yhteen, jolloin tuotteesta tulee vaahtoavaa. Hiero vaahto hellästi koko kasvoille ja huuhtele lopuksi huolellisesti haalealla vedellä.

1 arvio tuotteelle Snail & Azulene Low pH Cleanser

  1. Katja (varmistettu kirjoittaja)

    Tällä geelillä on mukava pestä meikit pois. Ei kuivata, vaan jättää ihon pehmeäksi. Iso pakkaus ja vielä riittoisa tuote, käyttökertaan ei tarvitse suurta määrää.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI