Mieto, lievästi hapan puhdistusgeeli

Black Rice Moisture 5.5 Soft Cleansing Gel

  • Saippuattomat tensidit kookospähkinöistä: Tuote sisältää kookospähkinän luonnollisia tensidejä synteettisten tensidien sijaan ja jättää ihon puhdistuksen jälkeen hyvin kosteutetuksi.
  • Lievästi hapan pH edistää ihon terveyttä: Puhdistusgeelin lievästi hapan pH-arvo ylläpitää herkän ihon tervettä tasapainoa.
  • Pehmeästi vaahtoutuva tuote puhdistaa tehokkaasti: Vaahtoava puhdistusaine minimoi ihoärsytyksen ja hoitaa ihon luonnollista suojaa.
  • Lue lisää

16,50 100ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Haruharu Wonder logo
Valmistaja: Haruharu Wonder Haruharu Wonder pyrkii tarjoamaan asiakkailleen päivittäisiä ihonhoitoratkaisuja tehokkaiden ainesosien, kuten fermentoidun mustan riisin, acai-marjojen, hunajan ja vihreän teen avulla.
Katso myös muut Haruharu Wonder tuotteet
Osastot: , , , , , , , , ,
Valmistaja:Haruharu Wonder
Lisää suosikkeihin
  • Saippuattomat tensidit kookospähkinöistä: Tuote sisältää kookospähkinän luonnollisia tensidejä synteettisten tensidien sijaan ja jättää ihon puhdistuksen jälkeen hyvin kosteutetuksi.
  • Lievästi hapan pH edistää ihon terveyttä: Puhdistusgeelin lievästi hapan pH-arvo ylläpitää herkän ihon tervettä tasapainoa.
  • Pehmeästi vaahtoutuva tuote puhdistaa tehokkaasti: Vaahtoava puhdistusaine minimoi ihoärsytyksen ja hoitaa ihon luonnollista suojaa.

Mieto, lievästi hapan puhdistusaine jokaiseen aamuun! Tuoksuton ja kosteuttava puhdistusgeeli on miedosti hapan ja auttaa ihoa pysymään terveenä. Tuotteen sopiva pH-arvo ylläpitää ihon luonnollista suojaa ja tasapainoa. Tuote on valmistettu kookospähkinän luonnollisista tensideistä, jotka vähentävät ihoärsytystä.

EAN-tuotekoodi: 8809532221356

Puhdistaa iholta lian ja epäpuhtaudet. Jättää ihon kosteutetuksi puhdistuksen jälkeen.

Ota sopiva määrä puhdistusgeeliä kosteisiin kämmeniin ja vaahdota hetken verran. Hiero vaahtoa iholle noin 30 sekunnin ajan. Huuhtele lopuksi haalealla vedellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI