Monikäyttöinen kasvoöljy

Let’s Carrot Multi Oil

(1 tuotearvio)
 • Sisältää tehokkaita antioksidantteja ja vitamiineja
 • Monikäyttöinen – sopii koko vartalolle ja hiuksille
 • Ravitsee, suojaa ja kosteuttaa
 • Ei sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai alkoholia
 • Ympäristöystävällinen pakkaus
 • Lue lisää

21,50 30ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Benton logo
Valmistaja: Benton Bentonin missio on panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin, ja tehdä tuotteita jotka eivät sisällä haitallisia ainesosia, auttavat ihoa pysymään terveenä ja nuorentavat ikääntyvääkin ihoa.
Katso myös muut Benton tuotteet
Osastot: , , , , , , ,
Valmistaja:Benton
Lisää suosikkeihin
 • Sisältää tehokkaita antioksidantteja ja vitamiineja
 • Monikäyttöinen – sopii koko vartalolle ja hiuksille
 • Ravitsee, suojaa ja kosteuttaa
 • Ei sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai alkoholia
 • Ympäristöystävällinen pakkaus

Monikäyttöinen kasvoöljy sisältää tehokkaita antioksidantteja ja ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevia ainesosia, kuten porkkanaöljyn A-vitamiinia ja betakaroteenia. Benton Let’s Carrot Multi Oil -kasvoöljy tunkeutuu syvälle ihoon ja ravitsee ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti sekä suojaa sitä vapailta radikaaleilta. Iholle jäävä öljykerros sitoo kosteuden iholle koko yöksi, joten ihosi näyttää aamulla hehkuvalta ja sileältä. Lisäksi ihoa kosteuttava tokoferoli (E-vitamiini) antaa iholle elinvoimaa ja tekee siitä kimmoisan. Voit halutessasi sekoittaa öljyä muihin tuotteisiin, kuten käsivoiteisiin, kasvovoiteisiin tai shampoohon ja näin suojata sillä koko vartalosi kirjaimellisesti päästä varpaisiin. Tuote on dermatologisesti testattu ja antioksidanttitestattu, eikä sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai alkoholia. Tuotteen pakkausmateriaalina on käytetty 100% ympäristöystävällistä sokeriruokokuitua, 100% kierrätettyä paperia, 100% maatuvaa pakkausteippiä ja kaikki pakkauksen painatukset on painettu soijapohjaisella musteella.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kaikki ihotyypit, erityiseti samea iho ja ikääntyvä iho

EAN-tuotekoodi: 8809566990778

Ravitsee ja kosteuttaa ihoa.

 

Ota muutama tippa öljyä ja levitä kasvoille ja kaulalle iltarutiinin päätteeksi. Voit käyttää öljyä myös koko vartalolle sekoittamalla sitä muihin tuotteisiin, kuten käsivoiteisiin, kasvovoiteisiin tai shampoohon.

 

1 arvio tuotteelle Let’s Carrot Multi Oil

 1. Sanna Halonen (varmistettu kirjoittaja)

  Olen käyttänyt tuotetta kasvoilleni yötä vasten. Kuivaan ihoon todella kosteuttava. Imeytyy nopeaan. Hyvin riittoisa, vain pieni määrä riittää. Ei vahvaa tuoksua.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote ei sisällä mikromuoveja

Tuote ei sisällä mikromuovia

Tämä tuote ei sisällä tunnettuja ainesosia jotka viittaavat mikro- tai nanomuovien käyttöön. Tietomme perustuvat Beat the Microbead kampanjan tietokantaan eri ainesosista jotka viittaavat mahdolliseen mikromuovien käyttöön. Lue lisää.

Huom! Vaikka muissa tuotteissa ainesosia mikromuoviin mahdollisesti viittaavia ainesosia olisikin, se ei välttämättä tarkoita että tuotteessa olisi mikromuoveja. Tämä sillä ainesosat voivat olla myös muodossa jossa ne eivät ole muoveja. Kaikki muovit ovat polymeerejä, mutta kaikki polymeerit eivät ole muoveja. Tälläisissä tuotteissa emme kuitenkaan listaa tuotetta mikromuovittomaksi vaikka se mahdollisesti voikin sitä olla.

Lue lisää mikromuoveista

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Oulusta matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Sijaitsemme Oulussa ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI