Kolmesävyinen varjostuspaletti

Taping Shadow

(1 tuotearvio)
 • Raikkaat ja eloisat värit
 • Sekoita ja yhdistele – värejä on helppo sekoittaa keskenään ja porrastaa
 • Helppo ja nopea silmämeikki
 • Erottuva, vesivärimäinen lopputulos
 • Lue lisää

17,50 10g

Lisää suosikkeihin
Heimish logo
Valmistaja: Heimish Heimishin tuotteet edustavat luonnollista, uniikkia K-beauty kosmetiikkaa.
Katso myös muut Heimish tuotteet
Osastot: , ,
Valmistaja:Heimish
 • Raikkaat ja eloisat värit
 • Sekoita ja yhdistele – värejä on helppo sekoittaa keskenään ja porrastaa
 • Helppo ja nopea silmämeikki
 • Erottuva, vesivärimäinen lopputulos

Kolme eri sävyä sisältävä varjostuspaletti sisältää siveltimen, jonka avulla voit levittää kaikkea kolmea sävyä samanaikaisesti, luodaksesi luomillesi porrastetun varjostuksen yhdellä siveltimenvedolla! Kätevä säilytyskotelo sisältää peilin ja kulkee helposti mukana käsilaukussa.

Kolmesävyinen luomiväripaletti sisältää harjan, jolla voit levittää kaikkia kolmea sävyä yhdellä siveltimenvedolla.

Pidä kaksipäistä sivellintä pystyasennossa ja ota harjaosaan valitsemaasi väriä. Levitä väriä silmäluomen keskiosaan. Häivytä värin rajakohtaa pyöreäpäisellä harjalla, saadaksesi silmämeikillesi luonnollisen lopputuloksen.

TalcTitanium Dioxide (CI 77891)Phenyl TrimethiconeIron Oxides (CI 77491)TriethoxycaprylylsilaneWaterTin Oxide (CI 77861)Iron Oxides (CI 77492)Calcium Titanium BorosilicateMagnesium Myristate Näytä loputkin ainesosat

Vinkki: Klikkaa ainesosan nimeä etsiäksesi muita tuotteita joissa on kyseistä ainesosaa!

Kuvio

Bric Rose, Peach Coral

1 arvio tuotteelle Taping Shadow

 1. Päivi S. (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä pigmentti, kivat sävyt. Varisee levitettäessä, mutta vain hiukan. Aivan loistava koko ottaa mukaan esim.matkalle ja sävyistä saa varioitua yllättävän monta erilaista komboa. Päiväksi vaaleaa ja illaksi saa tehtyä tummemman ja dramaattisemman lookin halutessaan. Todella kiva pikku paletti!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI