Dewy Jelly Vegan Cushion meikkivoide

(1 tuotearvio)

Seulgin valinta! Saatavilla useita eri sävyjä:

  • 01 Soonsoo: persikka-beige pinkillä vivahteella vaalealle iholle.
  • 1.5 Clear: neutraali beige vaalealle iholle.
  • Lue lisää

28,90 

Lisää suosikkeihin
Amuse logo
Valmistaja: Amuse Seoulissa päämajaansa pitävä Amuse on Korean johtava kauneusbrändi, joka tarjoaa laadukkaita, vegaanisia meikki- ja ihonhoitotuotteita.
Katso myös muut Amuse tuotteet
Osastot: , ,
Valmistaja:Amuse

Seulgin valinta! Saatavilla useita eri sävyjä:

  • 01 Soonsoo: persikka-beige pinkillä vivahteella vaalealle iholle.
  • 1.5 Clear: neutraali beige vaalealle iholle.

Jättää iholle kostean, kimmoisan ja pitkäkestoisen hehkun. Hyytelömäinen koostumus. Suojakerroin 38 PA+++

Peittää ihon pienet virheet, punoituksen ja ihohuokoset. Luo iholle läpikuultavan, kuulaan vaikutelman.

Meikkivoiteen mukana on 99,9-prosenttisesti antibakteerinen, vettähylkivä ekomeikkisieni.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Yhdistelmäiho ja kuiva iho

Luo iholle kuulaan, tasaisen lopputuloksen sekä kosteuttaa ihoa.

Paina tyynyä mukana tulevalla meikkisienellä, poista liika meikkivoide meikkisienestä painamalla sitä kannen sisäpuolelle. Levitä tuotetta iholle taputtelemalla kevyesti meikkisienellä.

SOONSOO- Betula Platyphylla Japonica JuiceDibutyl AdipateTitanium DioxidePropanediolWaterEthylhexyl SalicylateAlcohol Denat.HomosalateEthylhexyl TriazoneButyloctyl Salicylate Näytä loputkin ainesosat

Vinkki: Klikkaa ainesosan nimeä etsiäksesi muita tuotteita joissa on kyseistä ainesosaa!

Väri

01- Soonsoo, 1.5- Clear

1 arvio tuotteelle Dewy Jelly Vegan Cushion meikkivoide

  1. Milan

    Aivan ihana!
    Heti kokeiltuani ihastuin tähän ja tästä tuli heittämällä suosikkini, olen ostanut tätä jo kahdesti ja varmasti ostan uudelleen. Meikkivoide on ihanan kevyt ja tuntuu kuin meikkiä ei olisi ollenkaan, ei tuki ihohuokosia tai kuivata, tuntuu raikastavalta kevyeltä kosteusvoiteelta. Iso plussa myös hyvästä aurinkosuojasta. Tasoittaa ihon sävyä ja pitää punoituksen piilossa, pahimpia epäpuhtauksia, luomia yms tämä ei peitä, peittävyys ehkä korkeintaan medium-tasoa ja erittäin luonnollinen. Jättää kauniin hehkun iholle, mutta näyttää hyvältä myös puuterin alla. Omalle tosi vaalealle lämpimään taittavalle neutraalille iholle sävy 1.5 Clear sopii täydellisesti!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Adenosiini ihonhoidossa

Adenosiini, luonnollisesti juonteita ja ryppyjä vastaan

Tuote sisältää adenosiinia joka on suosittu luonnollinen anti-age ainesosa. Sen tärkeimmät vaikutukset ihonhoidossa ovat juonteiden ja ryppyjen vähentäminen, mutta sen lisäksi se tunnetaan ihoa korjaavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.

Adenosiini on luonnollinen ainesosa - Sitä esiintyy luontaisesti ihmisen kehossa, ja sitä käytetään myös lääketieteessä. Lisää tietoa adenosiinista löydät blogikirjoituksestamme Adenosiini ihonhoidossa!

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI