Ekologinen hoitoaine Original Conditioner Bar

 • Avaa ja puhdistaa hiuspohjan huokoset
 • Stimuloi hiustenkasvua
 • Kontrolloi vesihukkaa ja tekee hiuksistasi pehmeät ja taipuisat
 • Parantaa hiusten elastisuutta ja lisää niiden kiiltoa
 • Ekologinen valinta
 • Lue lisää

11,50 100g

Huom! Tuote on poistunut valikoistamme, eikä siihen ole enää tulossa varastontäydennystä

Lisää suosikkeihin
 • Avaa ja puhdistaa hiuspohjan huokoset
 • Stimuloi hiustenkasvua
 • Kontrolloi vesihukkaa ja tekee hiuksistasi pehmeät ja taipuisat
 • Parantaa hiusten elastisuutta ja lisää niiden kiiltoa
 • Ekologinen valinta

Original Conditioner Bar on hoitoaine, joka vastaa hiustesi tarpeisiin ja suojelee samalla ympäristöä. Palahoitoaine lisää hiuksiisi volyymia ja saa ne kiiltäämään luonnollisella, tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Hoitoaineen pH-arvo on tasapainotettu (5.5 ±1) ja sen tärkeimpiä raaka-aineita ovat kameliaöljy sekä arganöljy. Kameliaöljy on tunnettu kyvystään avata ja puhdistaa hiuspohjan huokoset, sekä stimuloida hiustenkasvua ja kontrolloida vesihukkaa. Kameliaöljy jättää hiuksesi pehmeiksi ja taipuisiksi. Lisäksi arganöljyn E-vitamiini, antioksidantit ja eteeriset rasvahapot lisäävät hiusten elastisuutta ja kiiltoa. Original Conditioner bar on ekologinen hoitoaine, lue lisää miksi.

EAN-tuotekoodi: 8809528630896

Yhdessä Vegan Glow Original -palashampoon kanssa Vegan Glow Original -palahoitoaine auttaa sinua saamaan hiuksistasi pehmet ja joustavat. Palahoitoaine sisältää samoja ainesosia kuin palashampoo, joista tärkeimpinä kameliaoljyt ja arganöljyt, jotka ravitsevat ja suojaavat hiuksia. Myös palahoitoaineen pH-arvo on 5.5 ±1, eikä se sisällä lainkaan silikoneja tai sulfaatteja. Vegan Glow Original -palahoitoaine on ekologinen valinta.

Shampoopesun jälkeen, hiero hoitoainepalaa suoraan hiusten latvoihin ja  hiero latvoja hieman. Anna hoitoaineen vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele lopuksi haalealla vedellä.  Säilytä hoitoainepalaa sisalpussissa ja ripusta pussi kuivumaan aina käytön jälkeen. Näin hoitoaine kestää pidempään ja säästät samalla ympäristöä.

Cetyl Alcohol, Sodium Cocoyl Isethionate, Brassicyl Isoleucinate Esylate,Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Sodium Cocoamphoacetate, Laminaria Japonica Extract, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Oryza Sativa (Rice) Powder, Polyquaternium -10, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Oil 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kuvassa pyöreä ruskeahko palashampoo ja sen pahvinen säilytyslaatikko.

Ympäristöystävällinen hoitoaine

Original Conditioner Bar on ekologinen hoitoaine: Tuotetta ei ole pakattu muoviin, se ei sisällä sulfaatteja eikä silikoneja, ja se on käytössä riittoisa. Palahoitoaineeseen verrattuna perinteiset nestemäiset shampoot käyttävät moninverroin resursseja kuljetuksen, varastoinnin ja paketoinnin osalta. Eikä valintaa tarvi tehdä tuotteen ja lopputuloksen laadun kustannuksella, meistä päinvastoin!

Katso myös ekologinen shampoo Original Shampoo Bar.

Kuvassa tuote pyöreä palahoitoaine verigreipien vieressä, tuote The Vegan Glow - Conditioner Bar

Silikoniton ja sulfaatiton

The Vegan Glow palahoitoaine on ympäristöystävällinen valinta myös siitä syystä, ettei se sisällä ympäristölle haitallisia silikoneja. Erityisesti syklisistä siloksaaneista on puhuttu paljon niiden mahdollisten ympäristövaikutusten vuoksi. Poishuuhdeltavissa tuotteissa niiden käyttöä on myös rajoitettu lainsäädännöllä. Shampoosta ei myöskään löydy vesistöjä kuormittavia sulfaatteja. Suurina määrinä sulfaatit voivat esimerkiksi vaikuttaa vesiekologiaan ja kiihdyttää järvien rehevöitymistä.

Vieritä ylös
0
OSTOSKORI
 • No products in the cart.