Ale!

Luonnonmukainen silmänalusnaamio Snail bee Ultimate Hydrogel Eye Patch

Silmänalusnaamiot nuorentavat, ravitsevat ja elvyttävät ihoa. Sisältää luksusainesosia, kuten etanaseerumia, mehiläismyrkkyä ja merileväuutetta. Alennustuote, lähestyvä parasta ennen päiväys: 27.04.2023. Lue lisää

14,40 1.1g

Varasto loppu, tuotetta on tulossa lisää varastoon, mutta aikataulusta ei ole vielä tietoa.

Lisää suosikkeihin

Alennustuote, lähestyvä parasta ennen päiväys: 27.04.2023.

  • Sisältää vahvoja luonnonmukaisia ainesosia
  • Nuorentaa, ravitsee ja elvyttää ihoa
  • Pakkauksessa 60 naamiota

Naamiot sisältävät vahvoja luonnonmukaisia ainesosia, kuten etanaseerumia, merileväuutetta, niasiiniamidia ja adenosiinia, joiden avulla ne nuorentavat ja elvyttävät väsynyttä ihoa. Naamiot ravitsevat ihoa ja pitävät sen kimmoisana. Käytä hydrogeelinaamioita kosteuttamaan, kirkastamaan ja ravitsemaan herkkiä ihoalueita (silmänalusihoa, otsaa, poskia sekä kaulaa) aina kun ihosi tuntuu kaipaavan piristystä. Pakkaus sisältää 60 silmänalusnaamiota.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Kaikki ihotyypit, erityisesti samea iho ja ikääntyvä iho

EAN-tuotekoodi: 8809566990440

Ravitsee, nuorentaa ja elvyttää ihoa.

Kasvojen puhdistuksen jälkeen irrota naamiot toisistaan lastalla, ja asettele ne kostealle iholle (mieluiten herkille ihoalueille, kuten silmänympärysiholle, otsalle, poskille tai kaulalle). Poista naamiot noin kahdenkymmenen minuutin kuluttua. Taputtele pehmeästi ylimääräinen essence iholle, tehostaaksesi sen imeytymistä ihoon. Säännöllinen käyttö auttaa parantamaan naamion vaikutusta. Jos haluat viilentää ja raikastaa ihoasi, säilytä naamioita jääkaapissa. Naamioita ei voi käyttää uudelleen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Scroll to Top
0
OSTOSKORI
  • No products in the cart.